marek1975,
Sprawdz miedzy drzwiami a przednim slupkiem
marek1975,
Sprawdz miedzy drzwiami a przednim slupkiem
a może radio coś się "zgubiło" a jak nie to może coś jednak przy kostkach przy radiu, widzę tutaj jeszcze takie coś że masz włączony głos tylko na przednie głośniki i ten z prawej po prostu sie wypiął.
jak by nie pomogło to ja bym wyciągnął radio i sprawdził czy do głośników dochodzi prąd (najlepiej bateryjką 1,5V)
ja też u siebie mocuje z powrotem maskownice. 2 bede musiał dokupić bo mi się połamały. Głosniki wystające z obudowami to mi się podobały wczęsniej a dzisiaj uznałem że to wieś totalna. Pozdrawiam
Albo sprobuj dac troche "powera" - tzn mocno podglosic. ZAuwazylem ze u mnie czasami "zapomina" grac lewy syczek - pewnie utleniona koncowka - wilgoci sporo - jak podglosze to sie uruchamiaŻeby nie zakładać nowego wątku to dopiszę się tutaj.
Wczoraj wjechałem w dziurę prawą stroną auta i po w sumie niezbyt mocnym uderzeniu przestały mi grać głośniki po prawej stronie. Sprawdziłem podłączenie radyjka i jest OK. Mam więc pytanie czy gdzieś po drodze do głośników jest jakaś kostka połączeniowa?![]()