witam
ja jak zatrzasnąłem kluczyki w bagażniku zrobiłem tak ( oczywiście jeśli zatrzasnąłeś kluczyki w bagażniku)
1.odchyl logo do góry tak jak przy otwieraniu bagażnika i zdejmij dwie małe zaślepki
2. będziesz widział tam dwie śruby które trzymają zamek śruby natnij wzdłuż tak aby można je odkręcić śrubokrętem wówczas będziesz mógł wyjąc zamek.
3.Zamek będzie przyczepiony do haczyka który zwalnia bagażnika, wystarczy że go lekko pociągniesz i otworzy się bagażnik
4.moje śruby nie nadawały się niestety do ponownego założenia dlatego założyłem nowe zwykłe śruby chyba na kluczyk 13 (niestety nie pamiętam teraz dokładnie)
WAŻNE;
nowe śruby będą miały trochę za szerokie łebki i nie da się zamknąć loga więc troszkę je zeszlifuj szlifierka a następnie troszkę pilnikiem
5.dzięki temu jak teraz zatrzasnę kluczyki to wystarczy odkręcić dwie śrubki lekko pociągnąć zamek i już masz otwarty bagażnik.
ja miałem o tyle dobrze ,że zatrzasnąłem kluczyki przed domem podczas wyjmowania zakupów.
warto sobie założyć śrubki na zwykły kluczyk ,później nie ma problemu jak zatrzaśnie się kluczyki gdzieś z dala od domu,wówczas można pożyczyć od kogoś klucz odkręcić dwie śrubki i już mamy otwarty bagażnik
Pozdrawiam i powodzenia mi wszystko zajęło ok 20 minut i robiłem to pierwszy raz nic trudnego