Tak, można kupić zestaw scyzoryków z modułem za 8 dyszek i robisz nawet bagażnik z pilota. Ale to nie dla Ciebie marian. Tobie stykną dwa druty pod kierownicą które będziesz mostkował. Na prawdę to najlepsza opcja dla Ciebie.
Tak, można kupić zestaw scyzoryków z modułem za 8 dyszek i robisz nawet bagażnik z pilota. Ale to nie dla Ciebie marian. Tobie stykną dwa druty pod kierownicą które będziesz mostkował. Na prawdę to najlepsza opcja dla Ciebie.
Marian nie zapomnij zrobic symbolicznego przelewu dla tych co podpowiedzieli jak ominąć imo![]()
Faktycznie. Przecież marian to człowiek interesu. Muszę to zapamiętać bo mi kasa koło nosa przechodzi![]()
Na pewno rzucę grosza jak będę miał, na razie wydaje na Alfe :>
Jeszcze jedno pytanie - tym razem za 10 groszy : >
Czy da się wyłączyć w aucie alarm ? Bodajże fabryczny alarm.
Żeby wogóle nie działał, nawet jak odepnie się akumulator.
A także zamek centralny, żeby wogóle nie działał.
Ostatnio edytowane przez marian666666 ; 29-03-2014 o 07:46
Maryś za 10 groszy to szkoda klawiature strzepić
Że jak?Maryś Ty wydajesz na alfe
Motocyklami si ewozisz i Ty kasy nie masz?
Dawaj 2 pln
klime odłączyłeś, centralny odłączyłeś, alarm odłaczasz, immo Ci nie potrzebne![]()
Co będzie nastepne?Jak Ci sie kloci zedrą to pewnie będziesz kombinowac czy aby nie dało rady wyjąc je całkowicie z tylnich zacisków bo i tak szybko nie jezdzisz i przednie spokojnie daja rade?
![]()
Marys - cżłowiek roku 2013
wrzuć monetę... wrzuć monete.. wrzuć monetę...
:Banger-Cow:
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 29-03-2014 o 07:57
[C
no co .. a Alfa to 40 lat temu miała centralne, alarmy, klimatyzacje i Bóg wie co ?
Jestem orędownikiem starego stylu, wtedy, kiedy jeszcze Alfa była prawdziwą Alfą : >>
Maryś skoro jestes orędownikiem starej alfy to Ci powiem tak.
Alarm odłączysz/wyłączysz za pomoca kluczyka który powinienes mieć w komplecie. Taki malutki kluczyk i odłączasz to w bagażniku po prawej stronei chyba- jakas tam syrena jest czy cuś. Tylko teraz nie powiem Ci dokladnie czy to tylko syrene idzie wyłączyć czy caly alarm, ale raczej syrene.
Wyjecie alarmu to bedzie grubsza sprawa zdaje sie bo to połączone jest z ukladem zaplpnowym auta itp. To by juz musieli Ci napisać koledzy bardziej rozgarnięci w temacie, ale podejrzewam , że za mniej jak 5pln nie da rady....
[C
Ok, dzięki za poradę - w tym przypadku z natury darmową :>
Teraz czekam na eksperta z dziedziny unicestwiania alarmów i centralnych w samochodzie,
tak żeby nie zadziałał na wieki wieków i 1 dzień dłuzej - stawka pozostaje taka sama :>
Marian. Poczytaj instrukcje leserze.............
Ok, jeszcze takie pytanie.
Zlokalizowałem ta pastylkę i mam zamiar przykleić na kropelce przy samym wejściu kluczyka, z tego miejsca świetnie chwyta.
Natomiast dręczy mnie jedno. Czy wogóle można dorobić kluczyk ? Za te 20 zł w zwykłym punkcie dorabiania kluczy ?