Witam ponownie. Mimo że wymieniłem lewą przednią żarówkę mijania która była spalona to mimo to nadal wyświetla mi się komunikat jak w temacie czyli "left side light failure"...dlaczego tak jest i jak się z tym uporać?? Z góry dzięki za info.
włącz sobie wszystkie żarówki... i popatrz która nie świeci, próbuj różnych kombinacji. w zasadzie może to być każda żarówka. mi raz przepaliła się od postoju, innym razem tylna mijania... to jest właśnie wada kompa że pisze że przepalona jest żarówka z lewej strony tylko nie pisze dokładnie.
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
dziwne bo u mnie spalila sie zarowka mijania nic sie nie wyswietlalo, spalila sie stopu tez nic, spalila sie postojowa przod wyskoczyl dopiero komunikat, wiec wydaje mi sie ze raczej to postojowa z przodu, jest to zarowka za 12zl halogenowa :/ strasznie droga, albo slaby styk jest....
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
ja płacę 8 zł za żarówkęale wymieniam dość często
mniej więcej raz na dwa miesiące...
teraz faktycznie daleś mi do myślenia z komunikatem bo Piterowi też przepalila się mijania i nie miał komunikatu... chyba z ciekawości pójdę wyciągnąć żarówkę. na tył wyskakuje też komunikat - ale to "break light failure"...
ja miałem ten sam komunikat i była to postojówka.
wymieniłem przed chwilą - 11 zł ( ;/;/ )
pan w sklepie powiedział, żeby nie trzaskać klapą na włączonych światłach bo od tego się przepalają one...
Też to przerabiałem i na bank jest to żarówka od postojowych. Jeśli byłaby to mijania to nawet byś nie wiedział bo komputer nie daje sygnału jeśli przepali się przednia nie wiem jak z tylną bo tylko przednie przerabiałem.
hmmm nie wydaje Wam sie to dziwne?? czy ktoś kto robił te czujniki nie myślał o tym że mijania są chyba ważniejsze?? ah Ci włosi...