Tylko dwie 166 przed FL były ? Oj trzeba to zmienićszkoda że termin mi nie pasował kompletnie bo widzę że impreza udana więc trzeba troszkę żałować że się nie było ;P
Tylko dwie 166 przed FL były ? Oj trzeba to zmienićszkoda że termin mi nie pasował kompletnie bo widzę że impreza udana więc trzeba troszkę żałować że się nie było ;P
Ostatnio edytowane przez Jakub1989 ; 15-08-2010 o 18:56
oj jest co żałować zlot pierwsza klasa miło i sympatycznie rewelacyjna atmosfera. Wielkie podziękowania organizatorom za organizację. mi nastrój popsuła tylko moja bella po wynikach z hamowni ale tam nie ma co stękać. Było super![]()
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Napisał Ligar
Napisał aniucha05
Nie wiem, nie znam się, ogólnie to zarobiony jestem...Napisał tomaszmagiera
![]()
A wygraną to Tomaszu zawdzięczasz swojej nieskazitelnej GTA. Tzn nie swojej. Jakby Ci Twoja wspaniała żonka nie pożyczyła samochodu to Twoim JTD-kiem moglibyśmy co najwyżej wygrać choinkę zapachową, którą byś musiał sobie sam kupić w żabce, jak mrutyna by jechałNie chciał z nami rozmawiać, ale on w sumie dobry człowiek jest i by podjechał
Chciałbym przeprosić piękną kobietę, która przy ognisku poprosiła bym jej przypilnował miejsca. Niestety ten gościu co się wcisnął miał jednak posturę i duuuuże mięśnie więc odpuściłem...Jeszcze by mi jakieś kontrowersyjne zdjęcie zrobił z Ligarem w niejednoznacznej sytuacji i wrzucił na demota czy coś...
Przepraszam też wszystkich których oblałem swoim procentowym nitro gdy goniłem w około ogniskaOraz pieska który mi zeżarł mój boczek. Miało być na później! Przecież schowałem pod ławkę
Pozdrawiam swoją drużynę piłkarską, a zwycięzcy niech się walą na swoje gołe cyce
Tyle wesołego, bo tak na poważnie sami widzicie, że mam miłe wspomnienia. To wszystko zasługa organizatorów, wiem ile pracy was kosztowało by to wszystko poskładać do kupy. I udało się wam. Co prawda Piotrixx stracił troszkę nerwów, ale to oczywiste przy tylu ludziach.
A niemiłą opinię wydam na temat smyczy które dostaliśmy... Wiecie, nie siadły zbytnio w mój gust
Pozdrawiam całą ekipę, oraz nowo poznanych: Samula z towarzyszką. Bardzo sympatyczna z was para
No i filmiki i fotki proooszę![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Białystok melduje się cały i zdrowy po blisko 700 kilometrowej trasie, ale naprawdę było warto przejechać taki szmat drogi by poznać tylu wspaniałych ludzi :d i mimo paru chwil grozy związanych z awarią auta kolegi to wszystko było idealne nawet Prlowskie pokoje miały swój uroczy klimat :d
Dziki Organizatorom za zorganizowanie tak wspaniałej imprezy!!!! Pozdrawiam !
Swoją drogą.
Ewenement, że nie doszło na torze do żadnej przykrej sytuacji typu wypadek lub stłuczka. A o tę ostatnią podczas ustawiania sie pod zdjęcia było łatwo. Wyjazd płynny, bo właśnie bardziej o ten wyjazd się obawiałem najbardziej.
Za to sobotnia imprezka przy ognisku była świetna. Zwłaszcza żarcie gładko wchodziło, może te leczo troche mi się odbijało jeszcze w niedziele rano, ale świniak wszedł gładko.
No i debata do rana.
Zapytałbym jeszcze ... o ten .... konkurs![]()
Ja też dziękuję organizatorom za super zlot ,rozmowy do prawie białego rana,mojej ekipie ,Kasce ,Robusiowi ,Monice ,Bocianowi ,Mariuszowi ,Georgowi ,Rufikowi,a szczególnie mojemu Adam$ikowi że mimo późnej pory przyjechał po mnie tak daleko żebym mogła pobyć z wami .Atmosfera ,towarzystwo ,jedzenie Super ,pozdrawiam wszystkich klubowiczów tych wymienionych i nie tylko ,do następnego
![]()
Pozdrawiam swoją drużynę piłkarską, a zwycięzcy niech się walą na swoje gołe cyce
haha , dalismy ciala![]()
Również chciałem podziękować wszystkim za spędzony czas. Miło było porozmawiać o różnych sprawach z ludźmi, których łączy jedna wspólna pasja. Z niecierpliwością wyczekuję kolejnego tak udanego zlotu.