mam identyczna sytuacje z daleka nie działa mi zaden kluczyc (mam 2) a jak stoje przy samym aucie czasami złapie nie wiem czy to bateria czy co :?:
mam identyczna sytuacje z daleka nie działa mi zaden kluczyc (mam 2) a jak stoje przy samym aucie czasami złapie nie wiem czy to bateria czy co :?:
Koleś ma punkt z zegarkami w pasażu przed główną halą hipermarketu Real w Tychach aleja Bielska , koło stacji JET.
mi działa z domu nawet ale to nie jest zbyt dobre... raz tak otworzyłem samochód jak stał na parkingu przed blokiem. A dokładnie to byłem w kuchni i samochód stał za oknem ale przez żaluzje antywłamaniowe zamontowane i zasunięte na oknie się otworzył :shock: :shock: :shock: :shock: mieszkam na parterze dodam.Napisał Italiano
Wychodzi na to że baterie dogorywają :cry:
to nie baterie sprawdzalem miernikiem w obu pilotach i sa dobre musze sie wybrac do speca od centralnych i zobaczymy co powieNapisał tomkap
Stop Stop! Przeciez ten kluczyk da sie otworzyc ! Wystarczy oderwac logo Alfy (ta okragle a tam jest wkret), jak znajde link do strony z calym opisem to podesle a co do slabej jakosci mikroprzelacznikow SMD to sam to przerabialem i dobralem optymalny ktory juz dziala 2lata bez problemow.Napisał piotrek164
Kamil
Witam.
Przepraszam, że odświeżam, ale mam podobny problem.
Ponieważ mam dwa kluczyki, z czego jeden działa a drugi w ogóle.
Różnią się troszkę, ponieważ jeden mia diodę a drugi nie.
Ten z diodą nie działa, naciskam centralny i doda mruga...i tyle.
Auto ani drgnie, jakby kluczyk był nie od tego auta...czyżby dali mi zły ?
Baterię zmieniałem i to również nie to.
Jest na to jakaś rada ? Bo raczej wątpię, żeby coś było z podzespołami, skoro dioda mruga.
Bo tak to chyba by nie mrugała jakby się coś w pilociku zerwało.
W dziale zrób to sam napisałem jak naprawić samemu ale czeka na ackeptację już 6 dni.
Rozumiem :?
Może przeczyta to któryś mod i w końcu go zaakceptuje...