Panowie, podziękowania dla obu- komentarz bociana na post brewki (brewkiego?) uświadomił mi, że nie mam też podświetlenia popielniczki
Więc dzięki Waszym postom wiem już zarówno jak wymienić żarówkę w zapalniczce i w popielniczce![]()
Panowie, podziękowania dla obu- komentarz bociana na post brewki (brewkiego?) uświadomił mi, że nie mam też podświetlenia popielniczki
Więc dzięki Waszym postom wiem już zarówno jak wymienić żarówkę w zapalniczce i w popielniczce![]()
Kupiłem dziś 4, bo padło mi też podświetlanie licznika kilometrów![]()
Hej Łysy
Świetnie że przez moją nieuwagę udało się bardziej rozjarzyć Twoją belle. Widzisz Ty dowiedziałeś się że możesz mieć światło w popielniczce a ja że w zapalniczce u mnie znów to drugie nie świeci i nawet nie wiedziałem że jest taka możliwość, muszę sie do żarówki dobrać
No jasne, od tego zacząłem żarówkowy szałpomyślałem, że jak już wymieniam jedną żarówkę przy liczniku km i w tylnym stopie, to poprawię zapalniczkę, bo pewnie żarówka ta sama
Naprawiaj naprawiajU mnie, przy czerwonym podświetleniu zegarów i komputera, bardzo ładnie wyglądało czerwone okrągłe podświetlenie zapalniczki. A do tego dojdzie popielniczka i licznik km, które nie świeciły mi nigdy i ie wiedziałem, że mają w ogóle świecić
![]()
Żarówka od licznika km wymieniona bez problemu.
Niestety z zapalniczką problem...
Wymieniłem żarówkę w popiołce, przełożyłem kondomik i.... nic.
Nie świeci.
Natomiast do żarówki zapalniczki nie udało mi się dostać- zapalniczka z popiołką wyjmuje się razem z przednim panelem, który boję się zdjąć z bolców-prowadnic i ze sprężyn, bo mam w środku plastiku popękane...
Zasilanie w zapalniczce jest...
Jak to jest z podświetleniem zaplaniczki i popielniczki w AR156 po FL wnętrza i zewnątrz? Jest podwietlenie zaplaniczki? wg Eper powinno być tylko podswietlenie popielniczki... Wg
Epera jest tam dioda LED nr 71734846 , która kosztuje ponad 60zł... Ktoś wymieniał tą diode?