tak teraz spojrzałem na tę białą, ze zdjęć niby ok ale ciekawy błąd blacharza, na tylnej klapie napis SPARK T,no i że nie wspomnę że na przednim zderzaku to c powinno być czarne-jest w kolorze nadwozia...
Ostatnio edytowane przez RobertWroc ; 03-11-2010 o 21:16
No a jeszcze rozrząd wymieniony ale w sumie to tylko pasek i jakaś rolka(nie znam sie) w sumie gdzieś za 250zł. Przy tym przebiegu to by chyba więcej wypadalo wymienić
To już widać że gość lekko przycina na samochodzie.
Czy wymienia pasek czy całość koszt ten sam. A w sumie lepiej chyba wogóle nie ruszać niż wymienić sam pasek.
Co do wyglądu, już nauczyłem się zę te piękne na zdjęciach rozczarowywują. Jak chcesz zajrzyj w link z mojego podpisu. Dwa pierwsze zdjęcia to fotki z ogłoszenia, stan w jakim ja kupiłem. Pozostałe to obecny.
A właśnie, że się nie odczepię ! I już !![]()
![]()
Też widziałemI oceniam podobnie
^ ^
Pozdrowionka
PS. Tekst z odkurzaczem powinien trafić na pierwsze strony gazet ; D
---------- Post dodany o godzinie 11:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:46 ----------
RobertWroc - w jakich okolicach się najczęściej kręcisz we Wrocławiu?
Bo sporo Alf tu widziałem, ale Twojej chyba jeszcze nie![]()
Kiedy kupowałem moją aklfę rozmawiałem z wieloma mechanikami, każdy z nich odradzał mi alfę w gazie, twierdzili, ze te silniki nie nadają się do gazu. To samo powiedziano mi w ASO w Rybniku. Tłumaczyli mi dokładnie co się psuje od gazu w tym silniku, ale już zapomniałem. To skłoniło mnie do JTD i jestem bardzo zadowolony.