Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: dwie alfy 159 do oceny

Użytkownik Embrion Avatar marcin_bb
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    AR159 3.2JTS 24V 260KM Q4 Q-tronic

Domyślnie

bez wizji lokalnej, aczkolwiek weryfikujac z 5-letnim doswiadczeniem wlasnym: hmm, automat w 1.9JTDM 150KM jakoś wydaje mi się trudny do wyobrażenia. za słaby silnik, żeby coś z tego było. do tego progression i to obcy. na skórę - która jakoś takoś - się wybija bym nie zwracał uwagi. Alfatex (=nie tkanina i nie wleur) sprawdza się naprawdę dobrze i wyglada ok (hmm, troche a la alcantara...).
    ciekawszy się wydaje ten z Katowic, ale cos malo info o nim i to przy sprzedazy przez GANINEX. mysle, ze bazowy Distinctive moze to byc, ale cos ten przebieg nie halo. Moze byc odsprzedana demowka, ktora wrocila do dealera. a to jak dla mnie nie dobrze.
    Jakbys nie szukal kombi, to moze by Cie moja zainteresowala.
    powodzenia

pzdr,
    marcin

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał marcin_bb Zobacz post
    bez wizji lokalnej, aczkolwiek weryfikujac z 5-letnim doswiadczeniem wlasnym: hmm, automat w 1.9JTDM 150KM jakoś wydaje mi się trudny do wyobrażenia. za słaby silnik, żeby coś z tego było. do tego progression i to obcy. na skórę - która jakoś takoś - się wybija bym nie zwracał uwagi. Alfatex (=nie tkanina i nie wleur) sprawdza się naprawdę dobrze i wyglada ok (hmm, troche a la alcantara...).
    ciekawszy się wydaje ten z Katowic, ale cos malo info o nim i to przy sprzedazy przez GANINEX. mysle, ze bazowy Distinctive moze to byc, ale cos ten przebieg nie halo. Moze byc odsprzedana demowka, ktora wrocila do dealera. a to jak dla mnie nie dobrze.
    Jakbys nie szukal kombi, to moze by Cie moja zainteresowala.
    powodzenia
    Obie interesujące. Pierwsza - import z Belgii, auto przyjechało tak jak wygląda, przebieg taki jak wpisali. Co do automatu - jeżeli ktoś musi mieć automat - to Qtronic jest bardzo dobrze spisującą się skrzynią. Generalnie trudno toto dogonić na manualu, trzeba naprawdę bardzo sprawnie operować biegami (a wiadomo - skrzynia w 159 wzorcem precyzji raczej nie jest). Po chipie zaczyna to jeździć naprawdę fajnie.
    Ta w Ganinexie - jeżeli przebieg jest potwierdzony a auto nie miało wypadku - to nic tylko brać.
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów