zwykły gwałt jak to powiedział Kolega zbanowany
a to mnie zaciekawiło, tylko zegary fatalnepedały też...
Ostatnio edytowane przez marceell ; 06-11-2010 o 22:46
nie uraziło w żadnym razie, rozumie że może się to nie podobać, ale dementuje pogłoski że to może wybić szybę albo że niby ciężkie to jest albo że utrudnia otwieranie bagażnika. Jedyny mankament to ograniczenie i tak juz kiepskiej widoczności.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
I Kolega ma za to ode mnie dziękujęza skromność
![]()
no proszę Was...to jest przykład, że i fabrycznie auto można zwieśniaczyć. Gustowny spojler można przetrawić, ale nie parapet nadający się do żarcia gdzieś w lesie na pikniku..blee...choć jeszcze co fabryka to fabryka, ale allegrowe parapetu z plastiku są naprawdę już beee
gdybym już miał tuningować alfe156 wstawiłbym tylko pakiet od gta, reszta to wieś tuning inaczej i na alfe padnie stereotyp wieśniakowozu tak jak na biedną Calibrę![]()
Ostatnio edytowane przez quartzXXI ; 06-11-2010 o 23:46
A wg. mnie alfa bez tego wysokiego spojlera nie wygląda. Mam taki i mówcie co chcecie - nie zdejme
Fabryczny - nie jakieś plastiki z allegro
![]()
Ostatnio edytowane przez iNTELL ; 06-11-2010 o 23:53
Nikt Cie nie namawia żebyś zdejmował, najważniejsze że Tobie się podoba
Ja po prostu może mam uraz psychiczny, bo miałem wcześniej Calibrę i ciężko było zapracować o dobre imię dla niej. Mała byle pierdółka mogła zmienić tamte auto na typ wieśstajlu, więc z góry sorry, ale preferuję totalną serię, bez "zbędnych" dodatków. Tymbardziej że to tylko sedan który nie zasuwa 300kmh![]()
iNTELL jestem z Tobą mój też jest fabryczny a nie jakiś kombinowany i ma swój urok, też nie zdejmę go za nic. Może się komuś nie podobać ale patrzyć się nikomu nie każę. lubię swój " parapet" bo nawet kwiatki na nim można postawić
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!