Alfe posiadam już spory nawet jak dla mnie czas a górnikiem jestem świeżo upieczonym![]()
KWK "Zofiówka"
Pozdrawiam !
Alfe posiadam już spory nawet jak dla mnie czas a górnikiem jestem świeżo upieczonym![]()
KWK "Zofiówka"
Pozdrawiam !
Była ----> 156 1.6 16V
----> 159 SW 2.4 Q-tronic TI
Jest ----> GT 2.0 JTS
Jest ——> Giulietta 1.4 MA
Sztajger to na przyklad jaNapisał adamodg
![]()
rufiki bo sie nie bedziemy lubiecNapisał rufiki
a nawet razem nie pracujemy i nie wiesz jaki jestem w pracy :twisted:
ja juz w tym roku bylem na "Zofiówce", "Borynii", a obecnie na "Krupinskim" - ale na tej ostatniej juz chyba zostane na stale a szkoda wolabym na Boryni ;//Napisał DzIdEx7
ddvil to nie do ciebie przeca :gitara:
czym sie ruzni wibrator od sztajgra????????...wibrator prawdziwym hu..em nigdy nie bydzie ...
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Wtam kolegów po fachuKWK Wujek K-ce nie wiem czy sie chwalic, smiac czy plakac w koncu rozne opinie o tej kopalni kraza... ale mimo wszystko jestem 4
![]()
No witam kolegę. I zapraszam na spocik do pszczyny . Nasz kolega się chajta i robimy mu obstawę z Alf. Więcej znajdziesz w tym temacie¤ 25.10.08 SPOT PSZCZYNA
niestety moja bella nie jest jeszcze w pelni dysponowana i raczej do 25 sie nie wyrobie ale serdeczne podziekowania za zaproszenie![]()
Jak jeździ to ją umyj i przyjerzdżaj.
maska i zderzak u lakiernikaa bez tego raczej nie pojezdze
UUUUUUUUUUUUU to zabierz się z kimś z okolic. Np. Fred , Korczu popytaj Ich bo atmosfera na takich spotach jest niezapomniana.Napisał Dandyz
Nalezalem kiedys do klubu Renault i nie jeden spocik mam juz za soba wiec atmosfera takich spotkan nie jest mi obca, pozatym w sobote musze byc na uczelni wiec raczej nie da rady :/ mimo wszystko dzieki![]()