takie wyposazenie pozniej nazywalo sie distinctive, od 2000 roku
takie wyposazenie pozniej nazywalo sie distinctive, od 2000 roku
piszą tam jak w każdym katalogu reklamowym...bo przeciez kazda 166 miała isc z kolorowym wyświetlaczemale reszta to fakt nie wszytskie to mają...
Ja odkad sie interesuje 166 (wiele lat) i prawie rok szukajac swojej widzialem wiele wersji super i nie super. I szczerze mowiac nie zauwazylem zadnego zwiazku z wyposarzeniem. Nie mialo to znaczenia czy byla skora czy nie ani zadne z dodatkow. Po prostu niektore maja a niektore nie.
Widzę że ciężko to rozszyfrować.. te oznaczenia to chyba przyklejali jaki im się podobało.. wydaje mi się że z wyposażeniem to różnie bywa.. bo ja mam skóry momo, ICS-a z kolorem (ale z tego co widziałem to wszystkie takie były) telefon, nawigację, czujnik wycieraczek, xenona.. i od nowości nie było żadnych oznaczeń, nawet symbolu 166 i 2.4 JTD..
Po wpisaniu numerów nadwozia do eprea wyświtlił mi: 2.4JTD CF2 "PROGRESSION"
Ostatnio edytowane przez zulek1986 ; 22-12-2010 o 09:14
Zgadza sie w wersji super zaciski hamulcowe 4 tłoczkowe, do tego wygrawerowany naspis na zaciskach Alfa Romeo w full wersji wyposażenia,przy najmocniejszej gamie silników
Przypominam ze auta nie są nowe lub 2 letnie i przez okres ich użytkowania ze znaczkami mogły sie dziać różne rzeczy![]()
Przecież znaczki są tylko przyklejane, żaden problem je zdjąć nie zostawiając śladów.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Ja mialem SUPER.fotele grzane,czujniki,skladane lusterka,ale nie mialem skor.podobna stala u kolegi w komisie i tez nie miala skor.Ale dla mnie najwazniejsze byly te czterotloczkowe zaciski.A i klocek byl sporo wiekszy.Po wymianie tarcz na nowe brembo oraz do tego kozak klocek .Stawalem w miejscu!!!Podczas hamowania przed swiatlami patrzylem we wsteczne lusterko czy ktos mi z tylu nie parkuje.Te osoby co ze mna podrozowaly nie mogly w to uwierzyć ze mozna tak hamowac.Pzdr
Ja za to mam Progression czytaj najuboższa wersja - znaczki, xenon, dsp, skóra, otwierany dach, zmieniarka, fotochromatyczne lusterko wewnętrzne, składane zewnętrzne, grzane siedzenia, drewno, telefon, navi.
Logiki próżno szukać.
Zaciski czterotłoczkowe chyba nie zależały od wersji "Super" tylko silnika - V6 miały takie hamulce.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...