Racja nie widać, ale siedzenie pasażera (bo tylko to jest nieco widoczne)jest pomarszczone, co jest efektem wysiedzenia. U mnie takie zjawisko nie występuje. Poza tym podkreśliłem, że to o niczym nie świadczy (mogły jeżdzić cały czas dwie osoby). CO do kolizji to tak ja mówicz - brak zmianki że bezwypadkowe na na 99% wypadkowy a na 1% pokolizyjny.
http://www.forum.alfaholicy.org/kupi...ostrzegam.html samochód z salonu fiata (właściciela !!!!)
wydaje mi sie koledzy ze niepotrzebnie wdajecie sie w jakies inne dyskusje.Kolega pyta o jeden konkretny samochod,a Wy sie rozwodzicie nad innymi tematami.Pomozcie mu jak macie mozliwosc i wiedze o konkretnym aucie.Ja nie powiem bo tez szukam 159 i tez zwrocilem na ta uwage jak sie pojawila.Mi sie wydaje ze jest dosc tania jak na takie wyposazenie i brakuje na jednym blotniuku tego logo Giugiaro wiec moze faktycznie byla malowana...ale to by trzebabylo sprawdzic.Ja podejzewam ze pewnie w koncu sie na cos tez zdecyduje i pomimo wszystko ze mam zamiar pojechac z autem do ASO watpie zebym trafil na bezwypadkowe/bezkolizyjne auto:-(
Dzieki za zaintersowanie tematem, dostosuje sie do niektorych wypowiedzi...