Generalnie to wszystko może stukac. U mnie np nie ma żadnego mocowanie tej obudowy filtra powietrza bo sie urwała a te gumy co powinna na nich stac gdzieś sie pogubiły i czasami też słychać jak sobie uderza o coś tam![]()
Generalnie to wszystko może stukac. U mnie np nie ma żadnego mocowanie tej obudowy filtra powietrza bo sie urwała a te gumy co powinna na nich stac gdzieś sie pogubiły i czasami też słychać jak sobie uderza o coś tam![]()
No tak ale ja słyszę jak stuka raz z lewej a raz z prawej strony. Najgorsze jest to że już wszystko prawie wymienione i nadal nic nie pomogło. Teraz to już na każdej nierówności na drodze słyszę jak zawieszenie mi chodzi, i do tego jeszcze gumy słychać. Czekam teraz na nowego mechanika, który mi extra zrobił tył i bardzo mało skasował. Powiedział że jak zrobi podnośnik to zobaczy co jest nie tak. Czuję że mam gdzieś luzy, i dlatego stuka. Wcześniej pisałem że jak mi któryś raz skręcał zawieche z przodu inny mechanik to przestało na jeden dzień stukać. Więc coś musiało się poluzować. Ciekawe czy można stosować jakieś mocne gumowe podkładki przy śrubach? Żeby wykluczyć luz we wszystkich elementach, jeśli do by nie była winna uszkodzonych tulei.
Ostatnio edytowane przez berni82 ; 11-02-2011 o 16:34
No i wszystko w końcu wiadomo. Amory które kupiłem stukały, niby niektóre stukają, pojechałem dopiero teraz zrobic testy okazało się że mają po 37 %. czyli były do dupy. Zobaczymy jeszcze jak reklamacja przebiegnie. Zamówione już kayaba. W niedziele w końcu poczuję że jadę limuzyną![]()