W 156 spryskiwacze reflektorów działają w tym samym momencie co i na szybę, ale tylko przy włączonych światłach
W 156 spryskiwacze reflektorów działają w tym samym momencie co i na szybę, ale tylko przy włączonych światłach
przed FL działają od razu, po FL może być inaczej bo zmienili sterownik czasowy.
---------- Post dodany o godzinie 10:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:10 ----------
pewnie ktoś to rozłączył lub wyciągnął bezpiecznik żeby płynu nie marnować. Ja rozwiązałem ten problem montująć przekaźnik zwłoczny (regulowany) za 30 zł i pryska mi dopiero po 1,5 sek przytrzymywania dźwigni.
Może ja mam jakiś inny przekaźnik, ale u mnie włączają się po chyba 2 sekundach.
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
W 156 FL, przynajmniej żonki, działają kretyńsko, (pomijając tych co mają zamontowane opóźniacze), w momencie włączania spryskiwacza szyb siłowniki już zaczynają się wysuwać, jak szybko puścisz to nie zdążą psiknąć.
U mnie prze FL działa w tej samej chwili na szyby i na światła.
u mnie wlaczaja sie razem, ale sprayski swiatel sa na 2 sekundowym przekazniku, tzn ze wlaczaja sie razem ale po 2 sekundach na swiatla nie psika tylko na szybe