Może nie do końca regionalnie ale w sobote będzie wieksza imprezka u nas:
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...iii_grill.html
Może się jakoś zmobilizujecie i wstąpcie?
Wodzisław - parking na byłej zajezdni pkp (tam gdzie był ostatni jesienny spot)
Wodzisław - parking przy PKSie
Rybnik - zalew Elektrowni Rybnik (konkretne miejsce do ustalenia)
Inne - wpisz w poscie "gdzie" po kliknieciu w tą opcje
Może nie do końca regionalnie ale w sobote będzie wieksza imprezka u nas:
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...iii_grill.html
Może się jakoś zmobilizujecie i wstąpcie?
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html
Co do wałów to mocno bym się zastanowił choćby z tego powodu że jak będą się ścigać( a przy fajnej pogodzie napewno) to przyjedzie policja i będzie szukać byle pretekstu do mandatu . Może fajnie by było nad morzem rybnickim lub tam gdzie ostatnio był spot w Wodzisławiu na starej zajezdni PKP? Co do daty to muszę wiedzieć wcześniej żeby sobie w pracy mogła moja druga połowa wszystko ustawić.
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Krzysiek, na zajezdni nawet mogło by byc bo spokojnie z daleka od drogi i innych amatorów sciganek, ale tez nasz policja zaskoczyła ostatnio (chyba wzieli nas za zbieraczy złomu), tylko, że ktos kto nie wie gdzie to jest może miec problemy z dojazdem, ale to można zrobic mapke dajazdu.
Jak już tak piszemy o Wodzisławiu to mozna wziąsc pod uwage jeszcze parking przy PKSie - miejsca dużo, dojazd łatwy z każdej strony, ale przez to wczesniej napisałem, aby sie wiceje ludzi wypowiedziało, co by nie mieli pretensji do nikogo, że wybralismy takie, a nie inne miejsce![]()
Myślę Majster, że się powoli reszta ekipy z Jastrzębia obudzi po śnie zimowym, a i Wodzisław też i będzie nas chociaż tyle co na ostatnim spotkaniu. Tak myślę, że może by jednak pomyśleć gdzieś w okolicach Rybnika to zrobić, to może więcej ludzi się zbierze, bo wały to wały wiadomo , że różnie może być. Grunt, że temat się rusza powoli
Ostatnio spot był w niezłym miejscu, tylko gdzie tam grilla chcecie palić ?![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Weronika grilla tam jest sporo miejsca i rozpałki też sporo jakieś podkłady kolejowe możemy spalić czy coś i tak PKP w tej republice bananowej nie istnieje albo umiera ale to tak w ramach żartu. Rybnik był by super jeszcze nad jeziorkiem tylko nie znam tam żadnych miejsc a co do PKSu jak zaczniemy oglądać maski podnosić to wszyscy pomyślą że przyjechali na spota i nie umieją odjechać bo znowu Alfy się popsuły a z drugiej strony dlaczego mamy się ukrywać . Najważniejsze żeby pogoda była w ten dzień
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
W sumie też racja, ale nad tym jeziorkiem był by bajer, tylko trzeba by znaleźć miejsce na grilla i tu może nam Panowie z Rybnika pomogąA jak nie to mi ostatnia miejscówka bardzo się podobała z policjantami
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Witam.Parking przy PKS-ie to myślę że dobra propozycja chociaż stara zajezdnia PKP też jest Ok
Jestem tu nowy więc postaram się dostosować bo jeszcze nie byłem na takim spocie![]()
WieszTo, że jestes tutaj krótko nie znaczy, że nie możesz zaproponowac jakiegos ciekawego miejsca, którego jeszcze nie mamy na przyszłej liscie
![]()
Chętnie :-)
Tylko muszę Bellę z Łodzi przytargać na weekend ;-)
AR 159 2.4 Q4, Ti '09 Sedan