Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Temat: regeneracja wtrysków

Użytkownik Romeo Avatar Jacenty
    Auto
    Alfa Romeo 147

Domyślnie

Cytat Napisał Belfer27 Zobacz post
    Ciekaw jestem skąd się ta firma dowiedziała o tym poście? Wpisywałem w Google i nie wyszedł nam link do tego tematu. Czyżby kret jakiś...?
    (...)
    mysle, ze firma o ktorej mowa dostala cynk od administratora/moderatora z prosba o komentarz, skonfrontowanie sie z tymi zarzutami i ewentualne ustosunkowanie sie do nich, mysle, ze bardzo dobrze zrobil bo dal im w ten sposob pole do obrony i wyjscia z calej sytuacji z twarza. Post przedstawiciela na tym forum swiadczy, ze jednak zalezy im na swojej marce, ale nie wiem czy to wystarczy.

remotruck
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał hiacynto Zobacz post
    mysle, ze firma o ktorej mowa dostala cynk od administratora/moderatora z prosba o komentarz, skonfrontowanie sie z tymi zarzutami i ewentualne ustosunkowanie sie do nich, mysle, ze bardzo dobrze zrobil bo dal im w ten sposob pole do obrony i wyjscia z calej sytuacji z twarza. Post przedstawiciela na tym forum swiadczy, ze jednak zalezy im na swojej marce, ale nie wiem czy to wystarczy.
    Nikt nie dał cynku tylko niektórym firmą zależy na opinii szczególnie jeśli czyjaś wypowiedź jest niezgodna z prawdą i monitorują to, są różne narzędzia do tego nie tylko google. Skoro ktoś może coś pisać to druga strona też musi mieć prawo do obrony.
    Co do wcześniejszych wypowiedzi nie bardzo rozumiem o co cała dyskusja związana z regeneracją pod moim adresem skoro ten konkretny przypadek dotyczył TYLKO SPRAWDZENIA a nie regeneracji?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Maciek-156
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021

Domyślnie

Cytat Napisał remotruck Zobacz post
    Jeżeli tylko klient zgłosiłby reklamację w ustawowy sposób zamiast pisać na forum to powtórny test zostałby przeprowadzony a tak jest to zwykłe pomówienie!
    ....
    Pomówienie o co? Jak ktoś napisze że nie poleca stacjii benzynowej "KRZAK" to tez pomówienie? Jaką reklamację i jaki powtórny test? - jak jadę do zakładu to wymagam profesjonalizmu, skąd mam wiedzieć że ktos źle zrobił pierwszy test i na jakiej podstawie go reklamować - w końcu jak jest gwarancja że za drugim razem wszystko będzie ok?

P.S. Telefoniczne straszenie forumowicza sądem, zamiast profesjonalnego podejścia do sprawy osmiesza tylko firmę
    Ostatnio edytowane przez Maciek-156 ; 19-10-2011 o 12:44
    Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
    Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
    AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
    AR156 1.6TS 2000
    Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)

Użytkownik Fachowiec Avatar pampik
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    była - AR 166 2.4 JTD / 159 1.9 JTDm 16V 07r - jest 159 2.4 210 :)

Domyślnie

Cytat Napisał remotruck Zobacz post
    Co do wcześniejszych wypowiedzi nie bardzo rozumiem o co cała dyskusja związana z regeneracją pod moim adresem skoro ten konkretny przypadek dotyczył TYLKO SPRAWDZENIA a nie regeneracji?
    sprawdzenie = fachowość usługi = jakoś = w tym wypadku srawdzenie = regeneracji a regenracja jak juz pisałem jest o dupe rozbić = twoje pieniążki

tłumacząć:

Odwróc sytucaję - dajesz dobre wtryskiwacze do spr. Sprawdzają mówią że złe regenerujesz i dupa zbita wyrzucone pieniądze a twój prawdziwy problem który skłonił Cie do ich sprawdzenia pozostał różnica taka że jesteś lżejszy o sporo kasy.

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Rydułtowy / Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 81 kw r. 2000

Domyślnie

[QUOTE=remotruck;684838]Jeżeli tylko klient zgłosiłby reklamację w ustawowy sposób zamiast pisać na forum to powtórny test zostałby przeprowadzony a tak jest to zwykłe pomówienie!
    Swoją drogą to chciałbym zobaczyć wydruk z testu wtryskiwaczy z firmy Cinsoft. [/QUO
    Cytat Napisał Mario_es Zobacz post
    ja miałem problem z wtryskiwaczami bardzo długo. oddałem auto na terenie warszawy do http://www.remotruck.com.pl/ zapłaciłem 400 za diagnostykę wtryskiwaczy i stwierdzili, że są sprawne, jednak pojechałem do cinka wwwcinsoft.pl i okazało się, że wtryskiwacze są całkowicie do d..., więc nie polecam warsztatu remotruck.
    Uważam, że nie ma tu pomówień, przecież napisałem, że jedna firma stwierdziła, że są sprawne, druga firma, że są uszkodzone, więc wyraziłem się zgodnie z prawdą. Jeśli chodzi o reklamację, to byłem w warsztacie w tej sprawie, ale więcej nic nie piszę.
    Dzisiaj do mnie Pan zadzwonił prosił o sprostowanie wypowiedzi w innym przypadku odda sprawę do sądu, więc to czynię.
    Nie wiem czy badanie było wykonane poprawnie bo się nie znam na tym i nigdzie nie napisałem, że badanie było źle wykonane - z badań wynikało, że są sprawne.
    Wiem tylko, że inny warsztat 1 miesiąc później stwierdził niesprawność, może się popsuły w między czasie ?! Nie wiem. Wiem, że ten inny warsztat doprowadził do tego, że auto ma spalanie w normie i odzyskało moc .

Droga firmo Remo Truck polecam was gorąco wszystkim i jesli moja wypowiedz została odebrana jako pomówienie to przepraszam.
    Ostatnio edytowane przez Mario_es ; 19-10-2011 o 18:48

Użytkownik Romeo Avatar Jacenty
    Auto
    Alfa Romeo 147

Domyślnie

Cytat Napisał Mario_es Zobacz post
    (...)
    Droga firmo Remo Truck polecam was gorąco wszystkim i jesli moja wypowiedz została odebrana jako pomówienie to przepraszam.
    kolego Mario_es bez obaw, miales wszelkie podstawy ku temu abys napisal co napisales, a nekanie telefonami i straszenie sadem jest wykroczeniem za ktore grozi kara grzywny, omawiana tu firma naprawde potrafi dbac o swoj pijar nastepnym razem zachowaj spokoj i miej dyktafon w pogotowiu

nie dajmy sie zastraszyc, po to w koncu jest to forum aby wymieniac miedzy soba doswiadczenia rowniez co do warsztatow

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Jest: Skoda Superb 2.0 TDI. Było: 159 SW 1,9 JTD AR 147 1.9 JTD 16V 170 KM 2003 r. Passatto B5 1.8

Domyślnie

Mario za co przepraszasz, bo jakos nie moge wykminic za co moglbys miec sprawe w sadzie? Gdzie te pomowienia bo ich tez jakos nie widze chyba ze juz jestem slepy.
    A dla firmy Remo Truck gratulacje za podstawowa wiedze na temat PR i marketingu

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Maciek-156
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto

Domyślnie

No, to teraz wszyscy drzwiami i oknami będa walić do firmy - chyba o to chodziło...
    Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
    Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
    AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
    AR156 1.6TS 2000
    Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Chwyty marketingowe to jedno,a niekompetencja to drugie.Osobiscie przerobilem na wlasnym grzbiecie tematyke regeneracji...dodam...nieudolnej.I sprawa wyladuje w sadzie,badz firma wyplaci odszkodowanie i wszelkiego rodzaju zwroty.Narazie nie chce operowac nazwami.W kazdym badz razie dysponuje pokaznymi materialami na poparcie tego co napisalem.Nadto ekspertyzy,protokoly i mase,mase papieru,zas wszystko w pieknym skoroszycie zatytulowanym -REGENERACJA-DEGENERACJA

---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:51 ----------

Chwyty marketingowe to jedno,a niekompetencja to drugie.Osobiscie przerobilem na wlasnym grzbiecie tematyke regeneracji...dodam...nieudolnej.I sprawa wyladuje w sadzie,badz firma wyplaci odszkodowanie i wszelkiego rodzaju zwroty.Narazie nie chce operowac nazwami.W kazdym badz razie dysponuje pokaznymi materialami na poparcie tego co napisalem.Nadto ekspertyzy,protokoly i mase,mase papieru,zas wszystko w pieknym skoroszycie zatytulowanym -REGENERACJA-DEGENERACJA 

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    małopolska
    Auto
    Alfa Romeo 147 1,9 jtd 8v 115KM 2003r

Domyślnie

A co w tym co napisał Mario_es jest nieprawdą ? .Świętym prawem klienta jest możliwość polecenia lub nie firmy ,produktu ,usługi....
    Ostatnio edytowane przez tom.pk ; 19-10-2011 o 18:17