No typowy objaw na geometrie kół, jednakże dziwi to, że stało się z dnia na dzień. Może w jakąś dziurę się wdupcyłeś?
No typowy objaw na geometrie kół, jednakże dziwi to, że stało się z dnia na dzień. Może w jakąś dziurę się wdupcyłeś?
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
Dziury omijam, jakbym ostro się w jakąś wdupcył to na pewno bym to zapamiętał. Wychodzi na to, że czeka mnie geometria.
Przejęzyczyłem się. Da rade zrobić to przy pomocy podnośnika hydraulicznego (żabka) i kolegi?![]()
tego sam nie zrobisz, trzeba pojechac na warsztat tam gdzie mają przyrządy do pomiaru zbiezności.
Auta się nie podnosi
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Dla mnie to jest dziwne, że na zimowych oponach ok, a na letnich już źle? Tym bardziej, że na poczatku na letnich też było ok. Nie wiem, może to ja coś źle rozumuje.
Kolego może poprostu pomyliłes koła i założyłes to co wcześniej było z przdu na tył i na odwrótopona będzie inaczej zdarta i może przez to Cię ściągać
spróbuj zamienić koła.
Moze faktycznie zle zalozyli mi opony, sproboje dzisiaj je przelozyc, napisze czy to cos dalo
Załóż opony na tą samą stronę jak je zdejmowałeś na jesieni. Miałem tak samo, po przełożeniu opon na stronę gdzie kręciły się poprzednio przestało mnie ściągać.