ile wazy wasze gtv ?? moje ma w dowodzie 1440
ile wazy wasze gtv ?? moje ma w dowodzie 1440
moja ma tyle samo
nie miałem jeszcze okazji, by zważyć i sprawdzić rzeczywistą masę
verdebiancorosso
Jak by zderzaki, maskę przednią i klapę tylną zrobić z carbonu to troszkę byśmy zyskali na wadzę, samo odleżenie przodu skutkuję lepszą trakcją w zakrętach, Gtv ma maskę z tworzywa sztucznego lecz to kawał ciężaru, miałem okazję podmieść maskę z włókna szklanego, wytrzymałość mniejsza, ale była leciutka, carbon dał by jeszcze mniejszą masę. Zderzaki również bardzo ciężkie mimo że są z tworzywa.
Lukas1020
Wtrącając to ostatnio miałem okazję trzymać w ręku wymontowaną klapkę/schowek pasażera i się przeraziłem! Jest wykonany z metalu (myślałem że plastik) i jest ciężki jak cholera...
Jeżeli jest więcej takich elementów to masę można dość łatwo obniżyć tylko trzeba poszukać tych niepotrzebnych rzeczy.
Jak odchudzać ekstremalnie bez komfortu to na pierwszy ogień poszłaby klimatyzacja, radio, tylne fotele, przednie też ważą za dużo, można zastąpić czymś lżejszym, wszystko z bagażnika, czyli wykładziny, zapas, mocowanie zapasu. To takie chyba oczywistości.
Z ostatniej chwili...
Nadal nie ma skutecznej metody leczenia Virusa Alfa. Objawy paranoidalno schizofreniczne, które mogą się nasilać. W pobliżu torów wyścigowych u pacjenta może występować gorączka
przecieżwyzej jest link do odchudzonej Gtv do wyścigów i waży 1100kg, czyli nieco ponad 300kg z niej wyjęto
a klapka jest metalowa? nie wydaje się, kiedy się otwiera czy zamyka, choć jest ciężka i te dwie linki aż się rozciągają
verdebiancorosso