Mnie bardzo podoba się alu stopka pod lewą nogę - w długie trasy idealna
No, ale pewnie przy okazji trzeba by też zamontować nakładki na pedały, żeby wszystko współgrało.
Pozdrawiam.
- Rafał
Mnie bardzo podoba się alu stopka pod lewą nogę - w długie trasy idealna
No, ale pewnie przy okazji trzeba by też zamontować nakładki na pedały, żeby wszystko współgrało.
Pozdrawiam.
- Rafał
wystarczy wiertarka i dobre wiertło do metalu,kilka otworów pod wymiar i gotowe.Czas pracy około 30-40 minut.Napisał b.pawelek
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
Koledzy czy nie będzie problemu z zamontowaniem (wywierceniem otworów) dla poniższych nakładek dla Alfy 156 po FL? Tutaj otwory montażowe umieszczone są pionowo i obawiam się, że będzie z tym mały kłopot
są też takie nakładkie które nie wymagają wierceniaja właśnie takie posiadam
Timon a czy mógłbyś się nimi pochwalić?Napisał Timon
![]()
w oryginalach sa po skosie wiec moze byc problem, spojrz na pedaly i zobacz czy dasz rade sie przewiercic.Napisał k0r0ner
Tak na marginesie, pojechalem do ASO kupic nakladki (bez tej wielkiej pod lewa noge) i troszke zbladlem przy cenie, ale Pan na haslo ze to do GT dal mi sporo rabatupodkladki takie same jak do 147 i 156. Ja swoich nie zamontowalem, brak czasu jeszcze ale lada moment, wiec jak beda wrzuce zdjecie
Uwaga, mam Alfę i nie zawaham się jej użyć !!!!
ja mam takie
ciekawi mnie kwestia montażu takich nakładek. Bo te mocowane na śrubki z płaskownikami to lipa moim zdaniem.
zapraszam na nasz kanał o samochodach
https://www.youtube.com/channel/UCNv...J62Gm0itanaAsg
chce takieNapisał Starscream
![]()