Witam. Czy istnieje możliwość założenia w 147 z 2001 r. zderzaka 147 po liftingu?
Witam. Czy istnieje możliwość założenia w 147 z 2001 r. zderzaka 147 po liftingu?
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 07-09-2011 o 17:19
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
oprócz zderzaka wchodziła by w grę pewnie jeszcze wymiana przedniej maski, przednich nadkoli no i reflektorów![]()
A to z kolei byłoby bez sensu ze względu na koszt i to, że 147 przed FL według wielu ma ciekawszy przód niż 147 po FL.
generalnie projekt bylby w stylu przerobienia starego opla vectry na mercedesa okularnika, totalnie bezsensu aczykolwiek możliwy, lepiej sprzedac 147 przed FL dołążyć tą kase i kupić juz po FL
pzdr.
Sprawa raczej do ogarnięcia wymieniając kilka elementów jak lampy, błotniki, pas przedni itp.. ale jak bedziesz sprzedawał, to kazdy wiedzący, iż w tym roczniku nie występowała taka 147-mka, z góry będzie zakładał, że auto jest po dzwonie.. bo nikt by nie pakował kasy dla kaprysu robiąc takiego moda.. Osobiście polecam opcję GTA-look, prezentuje się znacznie lepiej
![]()
Ostatnio edytowane przez Mariusz AutoDS ; 09-09-2011 o 00:10
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
imo to wogóle dziwne pomysły , swego czasu była na oto lub all 166 z fejsem 159 XD , albo we Wrocku GTA look ,a brzmi jakoś dziwnie ,pewnie 1,9 albo TS jakiś ,ogólnie niekamam tych pomysłów ,pomijając preferencje czy przed3po .
peace
...kolege bym prosił o trochę staranności w tym co pisze ..bo to powyżej to jakaś abstrakcja
Jeśli nie rozumiesz sensu niektórych modyfikacji, postaw swoją 147-mkę obok egzemplarza mojej żony.. przypuszczam, że zrozumiesz.. Oczywiście to moje zdanie i w generalnie kwestia gustu, ale dla mnie fabryczna 147-mka wygląda obok naszej jak ubogi krewny.. peace..![]()
Ostatnio edytowane przez Mariusz AutoDS ; 09-09-2011 o 19:23
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
staranności?
abstrakcja, byc może , napewno ja
to jest MOJE zdanie ,a ty masz prawo do swego
...skąd wiesz może bym się pośmiał jak by obok staneły
kwestia gustu ,swego nie zmienię ,ty też
pozdrawiam
peace
Każdy ma swoje zdanie. Ja w tej kwestii zgadzam się z Mariuszem. Moim zdaniem GTA zawsze będzie ładniejsza niż seryjna. No ale co kto lubi.