:mrgreen:Kod:mozna sobie sciagnac z RS-z forum darkwarez
:mrgreen:Kod:mozna sobie sciagnac z RS-z forum darkwarez
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
Top Gear oglądam od wielu lat(bbc i turbo), uważam ze to jeden z niewielu (wydaje mi sie ze jedyny) program ktory w typowo męski sposób opisuje auta. Jezeli coś jest nudne ,chodzby to byl z350 to oni nie zostawia suchej nitki. Kocham ten program,nie wiedzialem ze mozna sobie go ogladac na tubie, zaraz zrzucam sobie.Polecam "save2pc light" .
w necie są już 2 pierwsze odcinki Sezonu 10 w polskiej wersji językowej
edit.
na Heaventracker, na PT nie ma jednak![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Tylko nie kupujcie gazety Top Gear. Oprócz paru fajnych fotek nic ciekawego nie ma. Za to polecam najnowszy Auto Motor i Sport , nie ma jak zwykle zadnej alfy, ale sporo fajnych artykułów.
Mysle ze powinna wychodzic gazeta tylko o alfach, tak jak wychodzi o motocyklach. No może nie o samych Alfach ale ogolnie o włochach.
popieram tak samo jak w empikach jest vw zone czy vw scene to o lanciach fiatach i alfach też powinno coś byćNapisał speedward
skan artykułu o 8C z kwietniowego wydania magazynu Top Gear
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=76218886277725583986
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
czy naprawde tak szkoda wydac to 3,50 pln a nie czytac ze skanu.....?
ja zaprenumerowałem, ale jeśli jest coś o AR to chętnie sie z tym dziele
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
ok, ale to jest nowy, aktualny numer rozumiem skany starych, niedostępnych materiałów, ale są jakieś prawa autorskie, tym bardzie jeżeli pismo nie kosztuje jakiejś kosmicznej kasy...tak wydaje mi się jest uczciwiej..jak sądzisz?
no nie przesadzaj i nie popadajmy w paranoje , było coś ciekawego to się kolega podzielił a może nawet kogoś zachęcił do kupna gazety.Napisał amigas