juz tak mam od roku tylko dopiero sie za to biore
juz tak mam od roku tylko dopiero sie za to biore
no to już Ci sie chwile "apdejtuje" :mrgreen:
PS Zawsze jeździsz na przeciwmgielnych ? wiem że to anglia ale bez przesady ... :wink:
A jakaś płyta w navi jest? Może wyciągnąć płytę albo zapodać inną, jak odłączysz akumulator to nic nie powinno sie z instalacją dziać (po odłączeniu aku wariowały chyba tylko instalki VIOLA), najlepiej zadzwoń do jakiegoś serwisu z gazem tam ci powiedzą czy możesz aku odpiąć.
plyta w navi? ale to znaczy jesli ktos wie to gdzie ma byc ta plyta jak ja mam tylko kaseciaka i zmieniarke w bagazniku
a co do swiatel przeciwmgielnych to akurat sprawdzalem wszystkie zarowki:-))
i taka fotka wyszla
pozatym to dla znajomego ja mam 156 jest piekna!
po odlaczeniu aku nic to nie pomoglo i ponadto sie dowiedzialem ze pudelko od navi jest czyt.powinno byc nad zmieniarka a u mnie nic nie ma. Ktos sie nie bal i pozyczyl ale czy to bylby powod tego ze nawet nawiewu nie moge ustawic i rodio nie dziala?
Nie chce cię martwić ale masz coś popsute z icsem i chyba bez fachowego warsztatu sie nie obejdzie, a navi mogłeś nie mieć zamontowanej fabrycznie nie wszystkie wersje miały.
Alfa 33 Permanent 4
Alfa 166 2,4 Jtd ---- Była
Alfa 33 1,4 imola ---- Była
Alfa 156 Sport Wagon 1,9 16v Jtdm
Z tego, co wiem to soft w NAVI aktualizuje się tylko poprzez czytnik, NAVI, który jest umieszczony nad akumulatorem i zmieniarkę CD, (Jeśli miałbyś wyjętą i zmieniarkę, zostałaby dziura w tapicerce chyba, że ktoś wymienił tapicerkę). Wydaje mi się, że jednak będziesz musiał wyjąć ICS - a i zawieść go do jakiegoś specjalisty, albo możesz spróbować wyjąć ICS - a i podłączyć u kogoś, kto ma NAVI może coś ruszy.
dzieki to widze ze mamy problem powazniejszy, dobrze ze moja smiga az milo jedyne 175 konikow
pozdro i dzieki dla wszystkich
Witam! Od niedawna jestem posiadaczem 166. Mam pytanie na temat isc, czy jeśli nie ma kodu to licznik nie będzie wskazywał przebiegu?? Z góry dzięki