Jeżeli chodzi o Tychy to miejscem zbiórki może być np. parking pod Piramidą, jest to blisko głownej drogi na Bielsko i nie trzeba przejeżdżać przez centrum Tychów. Taka moja luźna propozycja.
Jeżeli chodzi o Tychy to miejscem zbiórki może być np. parking pod Piramidą, jest to blisko głownej drogi na Bielsko i nie trzeba przejeżdżać przez centrum Tychów. Taka moja luźna propozycja.
Ostatnio edytowane przez sickboy ; 10-06-2011 o 21:24
a ja jednak jestem za Graffiti na pisludskiego przy hali sportowej kolo Kauflanda nie którzy juz tam byli takze nie bedzie problemu z dojazdem jak cos bede kierował ruchem
Po burzliwej debacie z Aniuchą i Pfourulem na temat postoju w tychach doszliśmy do konsensusu i ustaliliśmy nowe fakty
Spotykamy sie o 8:30 w Tychach na ul. Pisudskiego na parkingu pod graffiti przy Hali sportowej i czekamy do 8:50 8:55 wyjeżdżamy do BB by byc tam na 9 30 a po drodze jakas pauza na cygaro Kubanskie
jak cos to dryndać 667021549
Ostatnio edytowane przez Piotras ; 11-06-2011 o 10:31
potwierdzam fakt burzliwej debaty![]()
w zeszłym roku udało się to i nikt nie narzekał na miejsceparking duży i prosto dojechać więc kontynuujmy tradycję
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
to jo sie kajs w pszczynie wpasuje do was![]()
To stój kajs przy trasie na poboczui wypatruj nas
![]()
To Gliwice też mogą się gdzieś spotkać np parking przy CH Auchan na Rybnickiej. Nawet Knurów by miał po drodze. Potem wspólny wjazd na autostradę. Ew. trasa na Mikołów i Kobiór.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
ewentualnie na tychy-bielsko![]()
Ja po tym weekendzie będe wiedział czy pojade, jak narazie na 50%
No to widzę, że w tym roku pobijamy ilość Alfinek u Slavika?Oczywiście zjawię się pod grafitti 26 o 8:30!
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG