Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: tarcze i klocki ZIMMERMANN, halogeny w 156 zaparowane

Rita
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał -BamBosZek- Zobacz post
    Mam klocki Zimmermanna na tarczach Mikody = 5/5, a co do zaparowanych halogenow to musi byc nie szczelny , wyciagnij i poogladaj czy nie jest pekniety lub rozklejony?
    A co sadzicie o tarczach BREMBO? Musze wymienic klocki i tarcze przod i tyl... juz drugi tydzien borykam sie z dylematem wyboru producenta. Nie potrzebuje klockow ani tarcz do wyczynowej jazdy ale jednak duzo i szybko jezdze zwlaszcza po autostradach czy opcja tarcze BREMB0 + klicki zimmermann jest dobra? Czytalam gdzies tez o klockach fredo czy sa one lepsze od klockow zimermanna? Poradzcie koledzy biednej KOBIECIE w dokonaniu wyboru tak zeby nic nie piszczalo i bylo dobrze!!!

A przy okazji, dysze wymienilam na nowe, srubokret i igla nie wiele daly, nowe sa oki -17 pln wydatku w ASO.
    Pozdrawiam i czekam na wasze sugestie.
    Rita

Użytkownik Świeżak Avatar Lotos
    Mieszka w
    Wrocław/Poznań
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta

Domyślnie

Zimmermann- bardzo wysoka jakość w dobrej cenie. Jak masz to sie nie zastanawiaj tylko kupuj. POLECAM

Użytkownik Romeo Avatar -BamBosZek-
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    156 3.0 24v

Domyślnie

Mam znajomego co ostatnio w oplu wymienil komplet klockow za 35 zl tarcze zostaly stare oczywiscie tak na 500 km ale czego to sie nie robi dla ciecia kosztow
    Genetics makes the champions, want to compare?!

mar_1981
    Gość

Domyślnie

Rita kiedyś jak sam szukałem tarcz do poprzedniego auta gdzieś wyczytałem w necie że Mikoda jest podwykonawcą Brembo i w zasadzie w Brembo nabijają swóje logo. Ile w tym prawdy...nie wiem ale Mikoda mi się sprawdziła, choć wziąłbym Zimmermana który był założony na jeszcze wcześniejszym moim Aucie (Calibrze) z klockami ATE ale fundusze nie pozwoliły.

Rita
    Gość

Domyślnie

Dziekuje chlopaki, zaloze zimmermana i tarcze i klicki! Mysle ze warto zainwestowac w bezpieczenstwo. A tak by the way wiecie ile kosztuja czesci oryginalne? pytalam w ASO dwatysiace nie wystarcza.... masakra!