wymieniałem BC, stare oprogramowanie zostało zgrane i wstawione do nowego body. żadnych problemów nie bylo. nie musiałem nawet robic Proxy Alignment.
wymieniałem BC, stare oprogramowanie zostało zgrane i wstawione do nowego body. żadnych problemów nie bylo. nie musiałem nawet robic Proxy Alignment.
Kolego a gdzie wymieniałeś BC
W firmie KO-Car taka usługa 700 pln
samo programowanie nowego Body 250PLN
---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 17:16 ----------
Kolego padły swiatła mijania po zalaniu kompa bo alfa to takie auto na słoneczna Italie chyba Przeczysciłem odpływy i myśle ze będzie ok teraz
chociaż zastanawia mnie fakt ze wychodząca linka do komory silnika od otwierania maski lezy sobie w dziurze i nie jest zabezpieczona żadna uszczelka
Czy u was tez tak jest???
Chyba zakleje tą dziure poksylina
BC zakupiłem u Szwagrów, 400 zł kluczyk, stacyjka, BC. a wymiana pod domem, 10 godzin sie męczyłem bo nie wiedziałem jak to cholerstwo wyjąć. teraz jestem już "doświadczony" i podczas demontazu to był odgiął blachy i BC mam w ręku. największy klopot to było z przegraniem flasha bo nie było żadnej informacji. dopiero chyba bubu321 podał schemat połączeń i poszło. a sprawdzaleś ten drugi link podany wyżej, syn właściciela dawał link na warsztat ojca.
[QUOTE=wylly;617460]Kolego a gdzie wymieniałeś BC
W firmie KO-Car taka usługa 700 pln
samo programowanie nowego Body 250PLN
---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 17:16 ----------
Kolego padły swiatła mijania po zalaniu kompa bo alfa to takie auto na słoneczna Italie chyba Przeczysciłem odpływy i myśle ze będzie ok teraz
chociaż zastanawia mnie fakt ze wychodząca linka do komory silnika od otwierania maski lezy sobie w dziurze i nie jest zabezpieczona żadna uszczelka
Czy u was tez tak jest???
Chyba zakleje tą dziure poksylina
Panowie a co z ta uszczelka na linke macie u siebie cos takiego///
iCAtronic - Elektronika samochodowa.
Odczytywanie Mastercode z Navi Connect+, bezpieczna aktualizacja oprogramowania oraz naprawa nawigacji po nieudanej aktualizacji.
http://www.icatronic.pl
Na stronie z mojego podpisu, masz kontakt do mnie do firmy, info o kosztach na PW.
iCAtronic - Elektronika samochodowa.
Odczytywanie Mastercode z Navi Connect+, bezpieczna aktualizacja oprogramowania oraz naprawa nawigacji po nieudanej aktualizacji.
http://www.icatronic.pl