kolega coachu pisze o navi B&M czyli nie naviconnect+ czyli bez wyświetlania map tylko z piktogramami. to to już w o ogóle nawigacja jak była montowana w oplach corsa kilka dobrych lat temu...jak dla mnie porażka w tej klasie aut.
kolega coachu pisze o navi B&M czyli nie naviconnect+ czyli bez wyświetlania map tylko z piktogramami. to to już w o ogóle nawigacja jak była montowana w oplach corsa kilka dobrych lat temu...jak dla mnie porażka w tej klasie aut.
Born to be wild.
OK. Czyli wyczytałem, że język można zmienić, niestety już na samym początku jest różnica w instrukcjach. Angielska mówi o trzech plikach do skopiowania na USB, a włoska o czterech.
---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:23 ----------
No Ok wgrałem ale to tylko lektor po polsku, a ja chciałbym mieć dane na wyświetlaczu po polsku.
Da się tak z USB czy muszę mieć do tego interfejs diagnostyczny?
Z usb się nie da.
Czyli co, pozostaje zakup kabla? A plik językowy skąd mogę dostać?
---------- Post added at 15:04 ---------- Previous post was at 05:36 ----------
Dobra, a powie mi ktoś jak wgrać mapę Polski?
Ściągnąłem, chyba tu na forum był link mapy całej europy zgrałem mapę polski na USB ale niestety nic nie mogę dalej z tym zrobić.
Ktoś mi pomoże?
I czy ktoś wie jak wgrać tą mapę? Czy pozostają tylko mapy oryginalne czyli zakupione?
Musi być mała pamięć USB maxymalnie 1GB
U mnie mapy ściagane "chodzą "
Mam taką pamięć ma 1GB. Na pewno chodzi bo zrobiłem z niej uaktualnienie lektora na polski.
Napisz mi jak zrobiłeś instalację tej mapy? Plik z mapą dałeś bezpośrednio na USB czy do jakiegoś folderu?
I jak to potem robiłeś?
Przecież navi ma wejście na dvd, z tego też można instalować.
ale raz nie wiem czy mówisz o dużym navi? ja go nie mam chodzi mi tylko o wgranie mapy.
teraz rozmawiamy o wgraniu mapy z usb.
Skoro o nawigacjach, mam pytanie odnośnie naviconnect+ (duży wbudowany wyświetlacz). Mapy chodzą z płytek, wie ktoś może skąd dostać więcej map?