zdjecie żaróweczki jest w linku, który podawał JFC
zdjecie żaróweczki jest w linku, który podawał JFC
Ok, to mam foty. Jak tylko będę miał trochę czasu to kupię. Ile sztuk potrzebujesz? Ale jak znajdę chwilkę, bo 2 tygodnie temu urodził mi się synek i absorbuje bardzo dużo czasu![]()
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
Potrzebowałbym komplet czyli trzy sztuki. Z góry wielkie dzięki. A tak poza tym to moje gratulacje. O tym braku czasu wiem coś bo moja córcia ma w tej chwili 6,5 miesiąca i z każdym dniem trzeba poświęcać jej go coraz więcej.
DziękiNie ma problemu, ale dopiero w przyszłym tygodniu to załatwię, ponieważ teraz mam jeszcze sporo spraw do załatwienia. Jak kupię, to dam Ci znać.
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
Oki. Spoko nie ma pośpiechu, już jakiś czas tak jeżdżę więc wytrzymam jeszcze trochę![]()
Kiedy kupicie zarowki napiszcie jakie maja oznaczenie, jakiej sa mocy i na jakie napiecie. Jestem ciekaw czy odpowiadaja oryginalnym. Ja niestety kupilem bez oprawek i o mocy nieco mniejszej niz w oryginale. Wyraznie widac, ze pokretla z wymienionymi zarowkami sa podswietlone mniej intensywnie niz pozostale.
Ok, nie ma problemu, może jeszcze dziś uda mi się podjechać, ale nie obiecuję
Witam. I jak tam udało się zakupić te żaróweczki?
Przepraszam kolego, ale w tym tygodniu organizujemy ekspozycje na dwóch dużych targach branżowych i nie miałem czasu na to, ale po weekendzie myślę będę mógł podjechać. Mi też się 2 przepaliły, więc będę szukał![]()
Oki nie ma problemu poczekam cierpliwie.