Chcę jeszcze o jedno zapytać, czy posiadacze AR płacą zwyżki w OC czy w związku z małą popularnością marki są jakieś zniżki ? Wiem, że mogę zadzwonić do ubezpieczyciela ale skoro już się rozpisałem to zapytam także o to.
Chcę jeszcze o jedno zapytać, czy posiadacze AR płacą zwyżki w OC czy w związku z małą popularnością marki są jakieś zniżki ? Wiem, że mogę zadzwonić do ubezpieczyciela ale skoro już się rozpisałem to zapytam także o to.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Jeszcze nie pora ale wiem, że tak kiedyś będzie / Gdańsk Oliwa /. Na razie lecę bo mam klientów na masaż, a później zabawa z synkiem. Dzięki Wszystkim jeszcze raz oraz Tobie Szerszeń i do następnego razu.
ja tez szukałem na allegro zdjecia zawsze wygladaly fajnie , opisy alfy tez bardzo ladnie a jak jezdzilem zeby zobaczyc za kazdym razem sie rozczarowalem tutaj gdzies wgniecenie tutaj progi pognite tu nagle nie dziala klima duzo duzo tego i wkoncu przez przyadek udalo mi sie znalesc goscia ktory mial na szybie ze sprzeda autko
Jeszcze szybka akcja. Nie to że już lecę i kupuję ale co Wy na to ? Idę bo klienci ehhhhh nie dadzą popisać ....
http://allegro.pl/alfa-romeo-156-2-0...786000281.html
Swoją kupiłem na Allegro. Nie narzekam, jeżdżę bezawaryjnie już z pół roku, około 4kkm przejechane i silnik wciąż równiutko mimo sportowego ducha
Serwis ogłoszeniowy nie jest tu problemem. Bardziej osoba, od której kupujesz. Wystrzegaj się handlarzy. Nie tylko komisów ale też np. osób prywatnych. Np. sprawdź kartę pojazdu, kiedy kupił. Jak mniej niż rok użytkował to już wskazuje, że coś jest nie tak. Zazwyczaj ja sprzedaję auta po 2 latach użytkowania i to tylko dlatego, że chcę kupić lepsze.
Poza tym jak np. prywatna osoba coś zatai, to i tak będzie to jeden promil w porównaniu z tym co handlarze by nakłamali i zataili. To są najwięksi bajkopisarze jakich w życiu spotkałem. Np. "no zobacz, jedzie prosto" jak auto zjeżdża na lewoSzerokim łukiem!
Ostatnio edytowane przez adam.st ; 31-08-2011 o 15:18
Wydaje mi się, że trochę przesadziłeś.... powinno być dużo mniejMoże w 3 City takie ceny.... Albo nie jest, to zapłata za samo "gołe" OC
U mnie koleś z 10% zniżką zapłacił coś koło 900 PLNów na II ratyBez żadnych zwyżek za wiek oczywiście jak to jest w niektórych towarzystwach ubezpieczeniowych.
Przed chwilą wróciłem z s synkiem ze spaceru.
Przez całe 2 godziny rozglądałem się po Wołominie w poszukiwaniu Alfy 156 SW - i nic.
Pomyślałem sobie, szkoda hmmm .... chociaż bym popatrzył
aż tu nagle ...................
200 metrów od domu .......
przy hotelu stoi i zerka na mnie, łypie tymi trzema gałeczkami z każdej strony i puszcza oko - Czarne Cudo z jasną tapicerką.
Alfunia, którą sobie tak na prawdę wymarzyłem i nie jest to model 156 lecz 159 SW !!!!!!!
Szkoda, że jeszcze dla mnie nieosiągalna :-(
Stałem tak ze 20 min i gapiłem się jak ciele na malowane wrota. Gdyby nie mój synek Leon to ........ chyba nie wróciłbym do domu, no chyba żeby mnie pogonili
Ehhhhhhhh kiedyś .......