czyli juz wiadomo tyle ze bez oryginalnego radia i tak nic nie zadziała
ale dzieki za info
czyli juz wiadomo tyle ze bez oryginalnego radia i tak nic nie zadziała
ale dzieki za info
słuch absolutny to nie jest umiejętność grania Chopina bez nut lecz zrozumienie komunikatów na dworcu PKP
no teraz wszystko wiem toz to grubsza sprawa patrzac na ilość elementów zestawu he he
dzieki
słuch absolutny to nie jest umiejętność grania Chopina bez nut lecz zrozumienie komunikatów na dworcu PKP
ja nawet nie wspomniałem o oryginalnym radiuja miałem u siebie włożone jakieś nieznanej firmy i właśnie taki mikrofon miałem od tego radia
Tak to element zestawu głośno mówiącego do noki 6310i Mam takie cos u siebie i specjalnie do tego telefon dokupiłem
![]()
Gdzieś miałem u ojca w garażu chyba resztę klamorów z takiego zestawu ... musiał bym sprawdzić ... szefo jak byś był zainteresowany ... to daj znać ... poszperam w garażu ... nie będzie to łatwe![]()
dzieki za chceci badylek ale z iphonem to nie zadziala pewnie a nokii nie bede specjalnie kupował
Ten mikrofon był także stosowany w zestawie głośnomówiącym Nokia CK-7W, który łączy się także przez bluetooth z dowolnym telefonem.
Najłatwiej będzie to sprawdzić lokalizując centralkę od zestawu. Idź po kablu od mikrofonu, albo od razu sprawdź za schowkiem bo tam w 90% trafia centralka.