Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 62

Temat: Grupowa wymiana opon w Warszawie, czy pisałby się ktoś?

klucz
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał tygrysio Zobacz post
    Spoko - planuje po świętach listopadowych podjechać, więc się przypomnę. Odnośnie reperacji felg - oferujecie też takie usługi jak :

http://www.renowacjafelg.pl/cennik/

chodzi mi dokładnie o toczenie rantu Bo miałby dwie małe sprawy

Prostujemy felgi od 12 do 24 cali , co do regeneracji to powiem tak: jest plan wejscia w ten temat, bo jeden z pracowników jest starym lakiernikiem, wiec rozważam taka mozliwosc, jedynie czego mi brak to piaskarki ale na to znajdą sie pieniądze, toczenie rantu jak najbardziej,mamy do tego sprzęt.Podjedz to dogadamy sprawe indywidualnie.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    01-486 Warsaw PL / 95014 Cupertino CA
    Auto
    Dające Radość z Jazdy

Domyślnie

Oki będę na pewno
    motor sports can be expressed in one single letter ///M

maly_swd
    Gość

Domyślnie

Czy prostujesz alu 16? i ile liczysz za 4 sztuki oraz czy po wczesniejszym umowieniu, zrobisz to "od reki", np czekam 2-3h i mam znowu auto.

Jesli tak to spodziewaj sie mnie

klucz
    Gość

Domyślnie

Tak, zrobię to od ręki max 1h-1,5h ,Pamiętam że byłeś u mnie.
    Cena Do uzgodnienia w zależności od stopnia uszkodzenia felg.

Tel 602 741 442

maly_swd
    Gość

Domyślnie

Ile to ja sie naszukalem warsztatu, ktory od reki wyprostuje mi 4 alu... dwa lata... A tu pojechalem na umowiona godzine dodatkowo w sobote (co jest duzym plusem), sprawnie i fachowo wyprostowane felgi, jedynie czas prostowania byl dluzszy o 2h ale to wina moich felg (przypominaly elipsy).

Wiec smialo mozna tam jechac i prostowac felgi. Myjnia tez mnie pozytywnie zaskoczyla, myslalem ze to "zwykla myjnia", a tu chlopaki wyczyscili kazdy zakamarek, wszystkie robaki z grila domyte... no i na koniec ladnie wytarli z wody.

pozdrawiam, niebawem jade na czyszczenie i mycie od srodka.

klucz
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał maly_swd Zobacz post
    Ile to ja sie naszukalem warsztatu, ktory od reki wyprostuje mi 4 alu... dwa lata... A tu pojechalem na umowiona godzine dodatkowo w sobote (co jest duzym plusem), sprawnie i fachowo wyprostowane felgi, jedynie czas prostowania byl dluzszy o 2h ale to wina moich felg (przypominaly elipsy).

Wiec smialo mozna tam jechac i prostowac felgi. Myjnia tez mnie pozytywnie zaskoczyla, myslalem ze to "zwykla myjnia", a tu chlopaki wyczyscili kazdy zakamarek, wszystkie robaki z grila domyte... no i na koniec ladnie wytarli z wody.

pozdrawiam, niebawem jade na czyszczenie i mycie od srodka.

Bardzo nam miło czytać takie słowa.

Ciesze sie ze klienci wracaja do nas

csharp
    Gość

Domyślnie

Ja będę w środę, czwartek. Trzeba się umawiać na konkretną godzinę czy jeszcze nalotu ludzi nie ma?
    Mam do wymiany 4 oponki 17 cali na alusach. Jaki w sumie koszt? Nie wiem czy nie są delikatnie krzywe, bo mi w letnich chyba trochę ciśnienie spadało co 2 tygodnie.

Użytkownik Ogier Avatar Fisz
    Mieszka w
    Dęblin/Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo GT

Domyślnie

Ja na razie byłem tylko na myciu, ale też jestem bardzo zadowolony, wypucowane autko miałem, że ho ho

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    147

Domyślnie

Cytat Napisał klucz Zobacz post
    Klubowicze, wymyśliłem świetną opcje, chciałbym się zapytać kto by na takie coś się pisał? Prowadzę serwis opon i myjnie ręczną w Warszawie na Woli i chciałbym zaproponować wam grupowy rabat na wymianę opon i ewentualnie jeżeli by sobie ktoś życzył mycie, odkurzanie i konserwacje lakieru przed zimą.
    mogę zaproponować wam rabat 20% na wulkanizacje i serwis opon i 15% na usługi związane z myjnią na hasło "Alfaholicy"

więcej info pod nr 602741442

Zapraszam do W-SPA!
    Warszawa, Wola
    ul. Banderii 2A
    u zbiegu ulic Płockiej i Obozowej
    www.w-spa.com.pl

Cześć,
    A jaki byłby koszt prania tapicerki i woskowania (polerka ręczna) moim woskiem w samochodzie Alfa Romeo 147? Pozdrawiam

klucz
    Gość

Domyślnie

Jeszcze nie trzeba sie zapisywać.Możesz podjechac kiedy chcesz ja jestem zawsze między 10.00-19.00. Koszt wymiany na alu 17" to 120zł - 20% rabatu czyli 96zł a pranie tapicerki i tą polerke to sprawdze jutro dokładnie zeby nie wprowadzic w błąd

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:08 ----------

Jeszcze nie trzeba sie zapisywać.Możesz podjechac kiedy chcesz ja jestem zawsze między 10.00-19.00. Koszt wymiany na alu 17" to 120zł - 20% rabatu czyli 96zł a pranie tapicerki i tą polerke to sprawdze jutro dokładnie zeby nie wprowadzic w błąd<br><br>