Wyciagnalem popielniczke, widze zapalniczke, ale nie da sie jej wysunac. Wysuwa sie na 1cm i sie blokuje.. ani przekrecic sie jej nie da, ani nic..
No trudnoJakos bede musial pokombinowac.
Wyciagnalem popielniczke, widze zapalniczke, ale nie da sie jej wysunac. Wysuwa sie na 1cm i sie blokuje.. ani przekrecic sie jej nie da, ani nic..
No trudnoJakos bede musial pokombinowac.
Musisz zdjąć "tunel" czy jak to się tam nazywa, ja walczyłem swojego czasu z zapalniczką i musiałem się trochę naszarpać (i przy okazji popsuć coś) by zapalniczkę wyciągnąć. Jest tam taka malutka żarówka ale nie pamiętam dokładnie jaka![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
a jest ona w ogóle wymienna?
w pokrętle do regulacji zasięgu reflektorów musiałem ją wylutować i dać nową, która oczywiście niezbyt pasowała, bo takich małych jak oryginał nie mogłem dostać, ale nie była dużo większa, to się zmieściła
verdebiancorosso
Tak, jest wymienna bez lutowania
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Sprawdź przy okazji czy w popielniczce Ci działa lampka![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Popielniczce? Lampka? Chyba że poliftowych bo w pierwszej wersji nawet nie ma wiązki do oświetlenia popielniczki nie mówiać już o jakiś gniazdach w niej samej
Ok - u mnie w gniezdzie zapalniczki jest zarówka.. widze ja, tylko nie mam jak ja wykrecic.
Musze pogłowkowac jak wyciagnac sam wklad z zapalniczki, bo podejrzewam ze cala ta wiazka jest polaczona ze soba, a nie chce pourywac niczego.
PS: W mojej wersji, popielniczka jest podswietlana na zielono, zapalniczka oraz guziki od ustawien lusterek - jesli chodzi o tunel![]()
to jeszcze pokrętło do regulacji zasięgu reflektorów też musi świecić
masz zamykaną popielniczkę? w mojej Gtv jest taka zwykła i ma na obu końcach (krótsze ścianki) otwory, pewnie do podświetlenia, ale na co mi to![]()
verdebiancorosso
Muszę się mojej popielniczce przyjrzeć![]()