I zaraz po napisani prawdy znowu zacznie się dym![]()
I zaraz po napisani prawdy znowu zacznie się dym![]()
Tak abstrahując od tego czy ktoś znów coś ma do JTD czy nie, to chciałem zauważyć, że wersji Ti jest naprawdę niewiele i nawet na części był by to rarytas ale nie za taką cenę...
Szrot i cholera wie ile części tak na prawdę udało się wysprzedać....
Ciekawe co z tym kołem tylnym - pewnie przyspawane, co jest częstą praktyką francuskich handlarzyków...
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
a ja napisze coś o sprzedających czyli grupie I.C.D. bo mieli coś ciekawego jakiś czas temu i niestety miałem okazje tam być. Przez telefon chamstwo i na miejscu to samo.. Jak dzwoniłem to nie chciało im się nawet do auta podejść i sprawdzić to o co pytałem, no ale że miałem blisko to sie przejechałem. Ogólnie nastawienie tam jest bierzesz Pan albo wypad i nie zawracać głowy. Co mnie zaskoczyło to wyciągają akumulatory jak ktoś już kupi samochód który musi być lawetą przywieziony bo i tak tego nie ma jak odpalić![]()
Jeśli tak stoi bez szyby, a nie tylko do zdjęć to lepiej się nie pakować bo może być w niej sporo wilgoci. Cena za auto rzeczywiście trochę wygórowana patrząc na stan a nie wiadomo co jeszcze przy dokładnych oględzinach wyjdzie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Panowie - ale tam jest napisane "NINIEJSZE OGŁOSZENIE JEST WYŁĄCZNIE
INFORMACJĄ HANDLOWĄ I NIE STANOWI
OFERTY W MYŚL AST. 66, PARAGRAF 1.
KODEKSU CYWILNEGO" więc ta cena to nie cena przedstawionego pojazdu.
[/COLOR]
Znajdźcie mi fotele, kierownicę i felgi do Ti... Jak są to znikają w momencie i to nie za małe pieniądze. Pomijam już zawieszenie inne bo to nie jest rzadkością.
---------- Post added at 15:41 ---------- Previous post was at 15:34 ----------
Panowie muszą zejść trochę na ziemię bo na części jej nie sprzedają a za całość chca 9500 z akcyzą... Poza tym, że jest "zaorana" lekko to jeszcze nie ma jednostki sterującej i kilku innych elementów pod maską.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 08-11-2011 o 15:36