jak byś chciał służę pomocąbo pracuje w firmie co jest jedynym importerem tych uchwytów
![]()
jak byś chciał służę pomocąbo pracuje w firmie co jest jedynym importerem tych uchwytów
![]()
Mój kolega przywiózł sobie N95 z UK i...używa jej jako aparatu fotograficznego, do rozmów/smsów kupił sobie sony ericssona. Ja sam sporo eksperymentowałem z telefonami, od Motoroli V3 po Nokie 9500 Comunicator i jak dla mnie sony ericsson jest najlepszy, tak więc polecam K850i a zamiast nawigacji, dobre CB-radio![]()
Timeline: Nissan Sunny Y10 2.0d->Alfa Romeo 156 2.5 V6->Ford Focus mk2fl 1.8 TDCI->Lexus IS200 + Fiat 126p elx
ale kolega nie pytał jaki telefon tylko o uchwyt, są gusty i guściki, jeden woli nokie inny motorolę a jeszcze inny SE i na dobrą sprawę każdy jest fajny i tyle w tym temacie SE robi fajne telefony i Nokia też robi fajne telefony, a N95 jest na prawdę mega kombajnem w jednym urządzeniuNapisał Tomek G.
Ale wspomniał ze ma do wyboru N95/K850i, poza tym tu widzę ze większość postów jest o telefonie a nie uchwycie :wink:Napisał mrutyna
Timeline: Nissan Sunny Y10 2.0d->Alfa Romeo 156 2.5 V6->Ford Focus mk2fl 1.8 TDCI->Lexus IS200 + Fiat 126p elx
No właśnie bardziej chodziło mi o uchwyt niż o model telefonu. Wybrałem Nokie ma troche więcej funkcji niż Sony ale to nie forum GSM. 8) Jak by ktoś jeszcze miał coś ciekawego do powiedzenia w temacie to prosze.![]()
a pusc moze oferte handlowa na mgsm@mgsm.pl.... co?Napisał mrutyna
I jakby ktos chcial jakis tani uchwycik czy tam cos do telefonu - to mgsm.pl/sklep
Koledzy...ja tez pracuję w firmie zajmującej się akcesoriami wszelkiej maści...uchwyty, car hi fi, ładowarki i inne pierdołki..
Sam osttnio kupiłem sobie fajny organizerek do bagaznika, fajna sprawa olej nie lata, płyn do spryskiwaczy i inne szpargały jest gdzie wrzucić, a jestem maniakiem czystośc w autku :mrgreen:
Gdyby ktoś cosik potrzebował z takich rzeczy to się polecam...
To nie reklama ale chęć pomocy, gdyby ktoś coś takiego szukał...
Mrutyna a co to za firmabo pracuje w firmie co jest jedynym importerem tych uchwytówwidze kolega po fachu :mrgreen: i z branży :mrgreen:
Pozdrawiam
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
ja też jestem zdania że soniacze są najlepsze, dlatego teraz mam tez wymiane! i zastanawiam się nad K850i (obecnie K800i) lub P1i co do pierwszego wszystko wiem, jeszcze bardziej dopasiony K800i - ogolnie fajnie! ale ten P1i - orange daje w zestawie gps wiec mozna od razu działac z nawigacją, może ktoś wie cos na temat tego telefonu! ogolnie nawigacja czasem moze sie przydac choc i CB mam...![]()
zaraz sie okazae, ze w branzy sami alfisci siedza.Napisał Alfamaniak156
A ty - z ktorej firmy?
HAMA POLSKA :mrgreen:Napisał adasco
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz