Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Temat: Uchwyt do telefonu.

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Subaru Forester XT, Mini Countryman CS

Domyślnie Uchwyt do telefonu.

Za parę dni stanę się szczęśliwym posiadaczem (w sumie to się okaże jak bardzo) Nokii N95. Telefon niby posiada nawigacje. Żeby z niej skorzystać trzeba aparat jakoś i gdzieś umocować. Pomyslałem o Nanomacie ale w kabinie 146 jakoś nie ma na nią miejsca żeby telefon był na widoku. Może moglibyście mi polecić jakiś konkretny model uchwytu przylepianego do szyby. Chodzi mi o produkt który nie rozpadnie się przy próbie ustawienia go a przyssawka nie popęka od słońca po tygodniu. Z góry dzięki za rady.

tomkap
    Gość

Domyślnie

Miałem Nokię n95 i nie potrzebnie tyle kaski na nią wydałem bo żadnego z niej pożytku.Jedynie apart fot. jest dobry jak na telefon, a jeśli na apracie Ci nie zalezy kup sobie Mio A501 to zobaczyśz co to nawigacja( telefon też oczywiście).Ostanio pojawiła się AutoMapa 5.0.5 a poza tym wgrywasz co chcesz.

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto

Domyślnie

No właśnie w tym problem że nie chce nic w stylu Mio ani nic z serii Era MDA strasznie nieporęczne jako telefony (przynajmniej dla mnie) a mnie najbardziej zależy na telefonie bo dość dużo dzwonie.

Kosiar
    Gość

Domyślnie

nie kupuj noki n73 , miałem ją rok , pół roku działała super a potem wszystko się sypało i strasznie się wcinała

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Kosiar
    nie kupuj noki n73 , miałem ją rok , pół roku działała super a potem wszystko się sypało i strasznie się wcinała
    No nie N73 nie chce ja mam do wyboru N95 albo K850i.

regaciarz
    Gość

Domyślnie

zainteresuj się czymś ze stajni HTC( spv w orange), ja mam spv e650 i bardzo sobie chwalę a jest tańsze od nokii

adasco
    Gość

Domyślnie

byle nie N73!!!!
    Nic z symbianem!

Kosiar
    Gość

Domyślnie

znajomy co handluje i siedzi w telefonach powiedział mi tak , symbiana owszem ale tylko pod warunkiem że nie zdejmiesz sim locka z telefonu bo jak w symianie ktoś zacznie grzebać to jest koniec

mrutyś
    Gość

Domyślnie

kolego N95 jest fajnym telefonikiem, mam 2 kolegów co ma taki fon biorąc pod uwagę że jeden dzwoni średnio po 4 godziny dziennie a drugi z 6 i nic sie z tym telefonem po okresie pół roku nie dzieje, to wg. mnie jest sprawdzony a co do uchwytów na telefon, ja posiadam uchwyt na telefon już ponad 2 lata i działa świetnie tak ze polecam coś z uchwytów firmy marki Blue Star. Poniżej foto.

fajny jest jeszcze taki

ten pałąk ma 17 cm ja taki posiadam i jest świetny, są jeszcze z pałąkiem na 27 cm ale to znacznie za dużo wg. mnie.

ten też jest godny polecenia, jest to produkcja koreańska a nie Chińska.
    Rozpiętość każdego uchwytu jest mniej więcej taka

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto

Domyślnie

Powiem tak MDA czyli coś w stylu SPV nie odpowiada mi. Tą Nokie mam za niecałe 50 zł w Erze, poprostu jak się zacznie buraczyć to ją sprzedam i kupie sobie coś innego.
    mrutyna dzięki za polecenie też nad tymi uchwytami myślałem.