zapomnieliście juz o dziadowskich dystansach, jakie na osie założył dealer? To własnie efekt tego działania. Stąd były te tarcia opon o nadkola i cała afera z alfami na początku.
zapomnieliście juz o dziadowskich dystansach, jakie na osie założył dealer? To własnie efekt tego działania. Stąd były te tarcia opon o nadkola i cała afera z alfami na początku.
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Mam Tbi w wersji sport plus , przycieram na spiących policjantach i głębszych koleinach osłoną silnika z tego co wiem to jest ta wersja nieco niżej
Nigdzie nie znalazłem potwierdzenie informacji, że wersja TBi Sport plus jest niższa niż pozostałe. Jedyne co jest pewne to to, że wersja TI jest obniżona o 2cm w stosunku do reszty (różnica w sprężynach).
Jeżdziłem przed zakupem samochdem delara przez weekend z dislem i w tych miejscach nie przycierałem
Rozmawiałem z ludźmi z ASO i z salonu, którzy jeździli wszystkimi wersjami i TBi jest najłatwiejsza w pokonywaniu progów i kolein, bo najlżejsza. Na angielskim forum można za to znaleźć informację, że po obniżeniu standardowego TBi, o 2cm jest łatwiej przejeżdżać , bo zawieszenie tak nie buja. Paradoks?
Ostatnio edytowane przez frixfrot ; 05-12-2011 o 21:20