Panowie niema żadnej elektronikiJest goły blok. Robei remont silnika i miałem na mysli mycie go głównie chodzi mi o srodek i kanały olejowe. co proponujecie do takiej operacji
Panowie niema żadnej elektronikiJest goły blok. Robei remont silnika i miałem na mysli mycie go głównie chodzi mi o srodek i kanały olejowe. co proponujecie do takiej operacji
Goły blok to możesz myć czym tylko zechceszaż do uzyskania pożądanego efektu
![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
trzeba było tak od początku że masz rozebrany silnik![]()
kolego idź do motoryzacyjnego kup sobie Dimer-bardzo dobry środek wiem to z doświadczenia , spryskujesz tym silnik czekasz 5 minut i spłukujesz wodą, ewentualnie musisz "ruszyć " ten brud jakąś szczotką i wszystko spływa bez problemu. Tylko uważaj na ręce bo ten środek jest bardzo mocny dlatego się go rozcięcza z wodą.
Ja wcześniej kupowałem jakieś tańsze środki ze spryskiwaczem itd.. itd.. myje to ale.. dimerem jak się umyje to wygląda jak nowy a przedewszystkim jest o wiele wydajniejszy.
blok umyty kupiłem zwykły spryskiwacz za 10 zita w realu spłukałem karcherem i jest miodzio nawet nie wiedziałem ze blok jest szary mam na myśli fabryczna farbę umyłem sobie też tym psikaczem tłoki i wszystko pięknie się rozpuściło wyglądają jak nowe . Jutro powoli zabieram się za montaż bebechów