Po liftowa ma tylko 2 plusy w stosunku do przed liftowej: jest lżejsza i jest TBI ;P Cała reszta jest fajniejsze przed liftem - to oczywiście moje prywatne zdanie i możecie się z nim nie zgadzać ;P
Po liftowa ma tylko 2 plusy w stosunku do przed liftowej: jest lżejsza i jest TBI ;P Cała reszta jest fajniejsze przed liftem - to oczywiście moje prywatne zdanie i możecie się z nim nie zgadzać ;P
Każdy swoje chwali, ale mam wrażenie, że akurat ten FL wyszedł im tak sobie i nie o zegary mi tutaj chodzi (fotele...). Czerwone zegary mają coś w sobie. Dodatkowo dość dobrze sprawdzają się w nocy. W młodszych modelach pokazało się trochę ciekawszego wyposażenia, ale same zmiany wprowadzone liftingiem - takie sobie.
Hej, ja mam auto z końca 2005 i mam białe podświetlanie zegarów (wszystkich 5), to przecież przed liftem. No chyba, że poprzedni właściciel coś zmieniał (włoch) ale po bym się nie spodziewał. W każdym razie białe podświetlanie dla mnie to rewelka. Wszystko ładnie i wyraźnie widać![]()
Alfa Romeo 146 1.4 TS '98, 156 1.8 TS '00, 159 1.9 JTDM '05
Po pierwsze, jaką masz wersję wyposażenia ?
Ja również osobiście wolę podświetlenie zegarów na czerwono, ale każdy ma swoje zdanie![]()
Alfa Romeo 146--->147-->156-->GT-->159--> Brera-->Maserati GranTurismo--> Nie ma to jak mieć plany na przyszłość
A moze ktos wrzucic foto jak wygladaja zegary podswietlane na bialo?
Ja mam wersje sprzed liftu ( podswietlanie na czerwono ) i jestem ciekaw jak biala otoczka prezentuje sie noca![]()
Z gory dzieki,
http://www.youtube.com/watch?v=BOzH--6bl40
Wg mnie wygląda rewelacyjnie
"For me the most important thing in a car is fun. It has to make you happy" Jeremy Clarkson