Proponuję 145/146. I nic innego.
Proponuję 145/146. I nic innego.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Jak wyżej koledzy bym proponowała. Ewentualnie możesz poczekać i dozbierać kasę, bo widać że jednak ta 147 Cię kusi.![]()
ja w tej cenie szukałbym 145, dla mnie nawet lepiej wygląda od 147
Ze 164 trudno się wyleczyć
Podpisuję się rękami i nogami pod tym co koledzy piszą. Moim pierwszym autem była właśnie 155. Na plus ewidentnie zasługują silniki 8v TS oraz zawieszenie proste jak we fiacie. Dlatego jako początek przygody z motoryzacją wybrałbym właśnie 155 gdyż koszty utrzymania tak jak i koszty zakupu na pewno Cię nie zabiją![]()
ja na twoim miejscu tez poszukalbym 155 lub 145, ze wskazaniem na ta druga, bo zwyczajnie troche bardziej mi sie podoba![]()
Wszystko prawda. Jestem w trakcie poszukiwan auta w okolicach 5-6 tys i budzet juz byl dwa razy zwiekszany bo zaczynalismy od 4 tys na pierwsze auto. Na alfe 145 nie dalo sie dziewczyny namowic i na chwile obecna myslimy o 206. 147 to nawet nie ma co szukac bo pakiet startowy rozwali finanse. W tej cenie najczesciej trupy - ogladalismy oststnio Gtv zjechana jak stara kobyla. Poogladasz auta i stwierdzisz ze nie warto kupowac trupa. Nawet male samochodziki w dobrym stanie i zadbane kosztuja sporo. Jesli ma to byc Ar to skup sie na 145 lub 155 - mozna za nieduze pieniadze kupic przyswoita sztuke.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
145 (ewentualnie 146) to dobra propozycja. Nawet można w tej cenie powybrzydzać i coś ok znaleźć.