nie podejrzewał bym anteny ponieważ nawet siedząc w środku w aucie pilot nie działa a jak bylem w serwisie po zaprogramowaniu klucza pilot łapał z daleka
nie podejrzewał bym anteny ponieważ nawet siedząc w środku w aucie pilot nie działa a jak bylem w serwisie po zaprogramowaniu klucza pilot łapał z daleka
U mnie wyrobił się plastik który trzyma baterie, raz łączy raz nie;/ Wcześnie mi się otwierał tylko bagażnik a kabina nie, rozkręciłem pilot i okazało się że włącznik odleciał ten na układzie scalonym, dziwne jest to że w obu kluczykach wyleciał ten sam element w przeciągu miesiąca;/ rozkręć kluczyk i zobacz
przykladanie pilota do szyby nawet do tego czujnika podczerwieni nic nie daje trzeba szukac dalej ;(przyciski w pilocie sa jak najbardziej sprawne
Ostatnio edytowane przez adasko527 ; 06-01-2012 o 18:35
u mnie jest tak , bateria nowa i raz dziala pilot a raz nie , jak dusze na guzik kontrolka miga ale sie nie otwiera probowalem juz wszystkiego i z kazdej odleglosci , zdaza sie tak ze jak nadusze guzik kontrolka miga i nie chce zgasnac i mosze ja podusic zeby zgasla , raz da sie otworzyc a raz nie roznie to bywa no i otwieram kluczykiem![]()
mialem identycznie , mialem nowa baterie i d..a poszedlem do fachowca dał mi nowa i swieza i teraz dziala , moze ta nowa jest juz za stara,dasz rade zrozumiec