witam panowieNiedawno kupiłem alfe 147 i nie działa w niej zamykanie i otwieranie z pilota. zmienilem baterie ale nadal nie działa a dioda w pilocie swieci.. Wie ktos jak zaprogramowac na nowo pilot?
witam panowieNiedawno kupiłem alfe 147 i nie działa w niej zamykanie i otwieranie z pilota. zmienilem baterie ale nadal nie działa a dioda w pilocie swieci.. Wie ktos jak zaprogramowac na nowo pilot?
Do programowania kluczyka potrzebne ci będą kody z specjalnej karty kodowej,jeżeli taką masz to w aso ci mogą zaprogramować kluczyk.Koszt programowania chyba 70 zł.Ale upewnij się czy problem nie tkwi gdzie indziej.
Gordon
nie mam takiej karty bo autko jest z włoch sprowadzone... jezeli problem jest gdzie indziej to gdzie go szukac?
Najlepiej podjedz do macherów co zajmują się alarmami,może oni coś poradzą.Ja jak miałem 145 sprowadzoną z włoch też nie działał centralny z pilota.Kart kodowych też nie było.Są spece co potrafią zczytać kod z kluczyka.Poszukaj u siebie w mieście napewno się ktoś taki znajdzie.
Gordon