Jeżeli lubisz wygląd alcantary to może na to się skusisz... widziałem gdzieś w necie pokrowce właśnie z alcantary. skoro jest to materiał tapicerski, to uważam, że powinny być bardziej wytrzymałe
Jeżeli lubisz wygląd alcantary to może na to się skusisz... widziałem gdzieś w necie pokrowce właśnie z alcantary. skoro jest to materiał tapicerski, to uważam, że powinny być bardziej wytrzymałe
Całkowicie się z tym zgadzam. Ja kupiłem za 250 zł z przesyłką komplet tapicerek (do 156 sedan po FL) w idealnym stanie. Jedynie wymieniłem gąbkę oparcia kierowcy bo zaczynała się kruszyć i teraz wygląda to rewelacyjnie a koszty symboliczne. Pokrowce nie mają wyglądu, nie trzymają się siedzeń, tak jak powinny i zużywają się dość szybko.
---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:43 ----------
Alcantara?! Koszt samego materiały na pokrowce to około 600-800 zł więc nie uwierzę, że to była naturalna alcantara (no chyba, że kosztowały 1000 zł...). Tutaj zapewne chodzi o syntetyczny odpowiednik tego materiału ale do auta tego nie polecam.
---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:56 ----------
Ja myślę, że będą pasowały... jak wół do karety. Argumentów na to jest tyle, że sobie odpuszczę ich wymienianie bo to strata czasu.