Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Kolego ile dałeś za ten grill z założeniem?
Jest B.ładny i świetnie prezentuje się na belli ;p
akurat gril założyć to zerowa filozofia, która wymaga poświęcenia 2 min czasu![]()
ok. ale cena jest ważna;p
jak się cena liczy to kup listwę chromową i do roboty...ja wycinałem pionowe kratki trochę to trwa ale efekt jest jak najbardziej pozytywny.Jutro mogę wrzucić fotkę jak cię to interesuje.No chyba że nie chce ci się grzebać to kup sobie zestaw z allegro i tyle.
To jest tak. Płacisz 142pln w tym już jest przesyłka, ale wtedy gdy wszystko jest od alcesa. Jezeli Twój grill jest w dobrym stanie to on od Ciebie przyjmie go w zastaw i cena odpowiednio spada o chyba 30pln. Więc grill jest już tańszy. Możesz wybrać też opcję droższą, siatka od tyłu podklejona dodatkowo, ale moim zdaniem to nie pasuje do Alfy. Najlepiej jak są tylko te żebra wtedy wygląda jak po FL
Ja musiałem kupić grill za 142pln, bo mój był delikatnie uszkodzony, więc sprzedałem go na allegro i takim sposobem zarobiłem 35pln heh.
Osobiście polecam Ci tylko i wyłącznie taki grill, żadne paski czy siatki. Wart jest tych pieniędzy. Zresztą sam widzisz jak się prezentuje. Ja na niego czekałem pół roku. Wyjazd do IT.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
żadne siatki, bo to golfiarstwem śmierdzi na kilometr, chromy na kratkach wyglądają ładnie i przypominają wersję po FL, więc raczej w ich stronę się skłaniam, sam tak chcę zrobić w swojej
Alfa jest jak piękna i namiętna kobieta....
z tą różnicą, że Alfa jest tańsza w utrzymaniu
Była: 156 2.0TSJest: 159 sportwagon 2.4jtdm 200hpDusza by chciała: Stelvio Quadrifoglio
Moim zdaniem jak kolega wyżej chromy przypominające FL, jak miałem jeszcze swoją też myślałem o podrasowaniu grilla oczywiście ze smakiem siatki odpadająna szczęście w obecnej jest już inny
reasumując chyba wszyscy doradzają ten z chromem.
[