DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
http://allegro.pl/fotele-komplet-alf...164157309.html
Chociaż stan pewnie średni.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
A to nikt nie mówił ;P czy mają funkcjonować w pełni.. tylko czy wejdą ;D
A co do mojego wcześniejszego posta.. nie miałem okazji zapytać tego gościa na forum147 co i jak.. ale ze zdjęć które miał na forum wyglądało i pasowało idealnie, bez żadnej fuszerki.. Ogółem jego cała 147 była dość mocno nieskazitelna.. idealny lakier.. hamulce 305mm Brembo z GTA, felgi 18" Toora od GT, zawieszenie -40mm jakieś.. był chyba pierwszym który przełożył ori xenony ciemne z GTA i podłączył w ASO + spryski.. GTA look na ori zderzakach tylko skróconych u spawacza plastiku.. wnętrze od GTA w 5D, przekładka navi ze sterowaniem z kiery.. zabudowa car audio bagażnika.. silnik miał 2.0 TS i dołożone nitro.. butla zabudowana razem z car audio w bagażniku.. jak kupiłem moją 147 i zobaczyłem jego to był szok! także niewierzę że to wnętrze GTA mogło nie pasować czy coś bo ten człowiek raczej by tego nie zniósł przy jego podejściu do estetyki i dopracowania auta..
Fotele i kanapa od GTA tez widzialem w 147 FL 5d wiec podejrzewam ze pasuja plug&play jesli w 2 sztukach juz tak bylo zrobione. Wieoczorem moge wrzucic fotki tej 147.