Wystarczyło zajrzeć w zakładkę cennik:
Pomiar mocy i momentu obrotowego z wydrukiem wyników - jeden pomiar:
napęd na jedną oś 150 PLN powyżej 300KM - 200 PLN napęd 4x4 250 PLN powyżej 300KM - 300 PLN dodatkowy pomiar 50 PLN
Wystarczyło zajrzeć w zakładkę cennik:
Pomiar mocy i momentu obrotowego z wydrukiem wyników - jeden pomiar:
napęd na jedną oś 150 PLN powyżej 300KM - 200 PLN napęd 4x4 250 PLN powyżej 300KM - 300 PLN dodatkowy pomiar 50 PLN
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Dokladnie tak jak kolega pisze cena jest ustalona dla jednostki, ale dowiem sie jak by to wygladalo gdybysmy grupa podjechali. Mam rowniez tam rabaty z racji firmy w ktorej pracje wiec rowniez powinni to uwzglednic, ale jak juz pisalem wszystkiego dowiem sie jak jutro do nich podjade. Z tego co wyczytalem to raczej tą hamownie polecaja z calej Łodzi, maja rowniez nowy sprzet bo robili jakas modernizacje. Jak to mowia nie przekonasz sie poki nie pojedziesz![]()
Ja wiem że cena jest dla jednego auta, ale jeśli cena wyjściowa to 150zł to można się domyślać że poniżej 100zł dla grupy nie zejdą.
wiec co udało mi sie ustalic, koszt hamowania jednego autka to jak wczesniej koledzy zauwazyli jest 150zł. Przy hamowaniu grupowym np. 10 autek ten koszt zmniejsza sie do kwoty 80zł od autka, mysle ze wobec opinii jaka posiada ta hamownia jest to bardzo dobra cena. Jeden pomiar trwa okolo pol godzinki, i musieli bysmy sie umowic na jakis termin i ja bym do nich podjechal i wszystko zaklepał. Jeden klopot to taki czy zbierzemy z Łodzi i okolic taka grupe, jezeli nie to postaram sie zalatwic kogos z forum Opla ktorym wczesniej jezdzilemtak wiec najpierw zobaczmy ilu nas bylo by chetnych. Ja pisze sie na hamowanie
1 marcin_ldz
1 marcin_ldz
2 drift-r
1 marcin_ldz
2 drift-r
3 amigas
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
1 marcin_ldz
2 drift-r
3 amigas
4 danus77
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
1 marcin_ldz
2 drift-r
3 amigas
4 danus77
5 Mariano_lodz
Mam jeszcze pytanie, minimum to 10 aut żeby uzyskać taką cene, a czy jest jakieś ograniczenie jeżeli chodzi o max?
Chyba nie ma tu znaczenia czy auto ma napęd na przód czy tył, ważne,że jedna oś ?
Mam też kilka osób/znajomych które wstępnie wyrażały chęć.
Ostatnio edytowane przez Mariano_lodz ; 15-02-2012 o 16:40