..... powered by www.cinsoft.pl
Mi chodzi o diesla VW Hyena....PISAŁEM O 1,9 JTD w porównaniu do 2,4 JTD na przykładzie 1,9 TDI!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc nie płacz . Po drugie twoje VR6 przy R6 328 wysiada .Tak możemy sie kłócic do konca swiata....CHODZI O KLEKOT DIESLA KTÓREGO W 2,4 prawie niema
---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:48 ----------
Dzieki Bociek , Hyena jak kobieta -słyszy to co chce usłyszeć.
PS. A co do odpowiedzi RYBAKMJ to nie wiedziałem ,że aż tak motor z brery sie różni ( myśloł żech ,żę przeciepna klamory i tyla ) , więc zamykam temat a swapa na 2,4 20V nie chce bo mam właśnie motor 136KM i cinek dzięki dłubaniu przy turbo i sofcie wyciągnął z niej koło 190KM i ponad 400NM , pozatym z opini wielu warsztatów i z logiki wychodzi ,że 10V jest mniej awaryjny ( dlatego na niego padł wybór ) a po drógie mniejsze koszta ewentualnych napraw bo co jeden wałek to nie dwa . Temat zapodałem bo oglądałem motory z brery za ok 4000pln i pomyślałem ,że jakby był prosty swap to czemu nie .
---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 18:57 ----------
Hyena przyjacielu na wiosne jak będzie okazja spotkamy sie na jakims zlocie czy spocie to se badniesz jak chodzi 2,4 Jtd na przelocie bez kata . Przygotowuje Alfonsa na letni sezon - będzie głośno i nisko ....coś jak GERMAN hahahah zadowolony??? Zawieszka do wisony nocuje w sypialni żeby jej zimno nie było ( nie ukrywam ,że żona zazdrosna )![]()
jak przerobisz te 2.4 na gaz, to już w ogóle powiesz, że to nie diesel?
VR6 jak dla mnie lepiej brzmi od R6 BMW.
hyena to kobieta, a bociek twoja papuga.
aż tu nagle jakiś diesel okazał się za drogi
właściciel zrezygnował z projektu, temat do ZAMKNIĘCIA
nisko, to mówi wszystko
nie zapomnij o głośnym blowoffie
I tym oto akcentem proponuję temat zamknąć i nie ciągnąć dalszej dyskusji w kierunku wojenku Pb vs. ON.
Kto coś napisze ten dupa!