nie, raczej chromowanie powierzyłbym fachowcom. sam bym się za to nie zabierał
nie, raczej chromowanie powierzyłbym fachowcom. sam bym się za to nie zabierał
Czyli masz to wydania całkiem sporą sumkę .... 400zł/szt czy więcej to będzie kosztowało?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
tego jeszcze nie wiem, póki co wstępnie rozmawiałem z lakiernikiem u którego robiłem auto, ale sądzę że nie aż tyle. zobaczymy jeszcze, bo jak wcześniej pisałem nie jestem jeszcze zdecydowany bo na tych felgach nie będzie takiego efektu jak na pełnych.
wszystko okaże się niedługo. a jak będzie to duży kłopot to nie pozostanie nic innego jak zrobić po staremu
Lakiernik raczej nic nie pochromuje wiec nie ma z nim o czym rozmawiac. W temacie dotyczacym felg od 166 byl wklejony cennik chromowania felg i z tego co pamietam cena studzila zapal![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
http://www.klinikafelg.pl/cennik
jest cennik , ale chyba przed samym chromowaniem polerka też musi być więc koszty rosną
ale jak z jakością to nie wiem
Zakładając że chromowałby 17" to musi przyszykować prawie 1900 PLNale jeszcze nie jest bliżej znana jakość....
akurat ten zrobi, a raczej jego pracownik. już widziałem felgi i nakładki na felgi od niego i wyglądały b.dobrze. sęk w tym że chciałbym najpierw u kogoś zobaczyć tak zrobione koła, bo jak już pisałem nie wiem jak te szprychowe będą wyglądać w chromie.
nie zachęcacie specjalnie![]()