Ja też mam a`la karbon i na żywo wygląda niczego sobie![]()
Ja też mam a`la karbon i na żywo wygląda niczego sobie![]()
ale co jest ciekawe.. przed zakupem mojej belli obejrzałem kilkadziesiąt egzemplarzy z drwenem i doszedłem do wniosków ze były przynajmniej dwie wersje kolorystyczne drewna na ics... jasniejsza i ciemniejsza...
ja swoja kupiłem w tym paskudnym srebnym plastikiem... i jestem w trakcjie przeróbek kierownice i gałke drewno kupiłem.
teraz tylko szukam dobrego pomysłu na ics-sa
Ostatnio edytowane przez Aroniaa ; 11-03-2012 o 14:22
[QUOTE=Aroniaa;819958]ja swoja kupiłem w tym paskudnym srebnym plastikiem...
a mi sie to bardzo podoba a ala drewno to jest paskudne![]()
a no tak to jest kwestja gusto..
moim zdaniem w 166 a jest to w sumie był flagowy model alfy
troche zaoszczędzili na jakości materiałów..
dziwne.. bo alfa nie była tanim samochodem.. było trzeba zapłacić sporo ponad 100.000 zł na nówkę sztuke..
a tu jakieś dziwne oszczędności..
Za Twoją:
Indicative base price 41 771e
no za 3,0 wersje trzeba było dać 40.000 e czyli około 160.000zł licząc euro 4zł
szkoda ze nie wpisywali ceny w kary gwarancyjne..
bo moje auto jest z polskiego salonu.. to ciekawe ile w Polsce kosztowała
ale co ciekawe fiat zaoszczędził troche na alfie..
a porównując siostrę tez z grupy fiata kappe.
materiały i wykończenie kappy lepsze jakościowo
mam porównanie bo miałem wcześniej kappę z podobnym przebiegiem to teraz mam ar
lancia miała na liczniku 195.000 alfa ma 181.000
oceniając kierownice.. wiem ze to ocena złudna bo to zależny od naskórka danej osoby..
ale kierowica a lanci przy 200.000 dopiero zaczynaja sie robić przetarcia.. a w alfie.. niestety.. wygląda tragicznie.
co do plastików wzrokowo tez bardziej trwalsze...
w kapie tez była lepiej wyciszona niż alfa... przy160 i nie było słychać szumu który przeszkadzał by w dalszej jeździe ..
co o alfie tego nie mogę powiedzieć bo przy 160 jest juz głośno
wsiądziesz teraz w zadbaną kappe z rocznika 95.. w aucie nie ma trzasków dziwnych dźwięków..
w mojej alfie z 99 roku sa juz słyszalne jakies odgłosy z podszybia .. szukam co tam może ćwierkać
kappa była bardziej dopracowana niż alfa niestety kappa skończyła swoja produkcje chyba w 2001 roku
alfa chyba w 2005 nie wiem jak wygląda jakość alfy po lifcie.. może troche lepiej niż z początku produkcji..
ale z mojego doświadczenia po 3 latach jazdy kappa z czystym sumieniem dajej jej 5/5
a alfie po 3 miesiącach daje.. 4/5 moze z czasem to sie zmieni...