a masz sedana czy kombi , poszukaj w Zrob to sam ,tam jest manual
Najpierw radzę jednak sprawdzić dokładnie przekaźnik pompy.
Sprawdziłem przewody przy kostce podłączonej do pompy i okazało się że dobiega do niej tylko napięcie 6 volt a powinno iść 12 dlatego nie rusza . Co w tej sytuacji mam zrobić ??
---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
Podłanczałem go dzisiaj pod komputer i nie wykrył żadnych błędów ??
UWAGA FINAŁ bela żyje . Wielkie dzieku "zaviaseq" miałeś racje, mimo iż czyściłem przekaźniki 2 razy to postanowiłem rozmontować całą skrzyneczke i ją dokładnie cal po calu wyczyścić, popsikac plynami itd, po zamontowaniu miły dzwięk dla ucha _(jaki ?) ano dzwięk załanczającej się pompyWielkie dzięki wszystkim każdy post był pomocny POZDRAWIAM
Mam teraz ten sam problem gaz kupiony tydzien temu i mialam lekkie problemy z odpalaniem ale za ktoryms tam razem odpalilo az do dzis!
dzisiaj juz kompletna klapa nie da nawet za 20 razem . Podzwonilam po znajomych i z tego co wedykowalam to rzeczywiscie pompy nie slychac!
a za bardzo nie wiem jak ty to zrobiles? czyli ze trzeba dobrac sie do pompy?????
przyjrzyj sie najpierw przekaznikowi pompy , przed akumulatorem taka skrzyneczka z czarnymi kostkami
no sa takie dwie czarne kostki gdzie je otwieram a tam bezpieczniki i sprawdzilam je otwierajac a tam bezpieczniki a bezpieczniki w porzadku?
---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:31 ----------
Tylko w sumie one sa powyzej akumulatora a wnioskujac z twojego posta ze jednak pod akumulatorem a tam nic nie patrzylam????