Ale od zwykłej jest droższe.
Ale od zwykłej jest droższe.
Nie wiem czy fuel save jest już na wszystkich stacjach Shella ?
FuelSave zastąpił zwykłą rope (bądź zastąpi) cena została ta sama - nie jest droższa.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Z tego co czytałem to na wszystkich stacjach w PL od razu zostało to wprowadzone.
Czytałem sobie trochę opinii o tym paliwie na innych forach i zdania są podzielone. Na forum Nissana wiele osób pisało, że faktycznie spalanie średnio o 0,2 mniejszei silnik niby kulturalniej pracuje (zauważalne w dieslach). Ja póki co zalałem wczoraj Diesel Gold na Statoil do pełna, więc prędko tego samemu nie zweryfikuję
![]()
Ja taki dodatek leje do zwykłej ropy
http://allegro.pl/tda-castrol-dodate...354594396.html
nie jeden bak tego paliwa wlałem i było ok. (nie w PL bo pytanie było o inne kraje)
Co ciekawe, moja alfa Polskie paliwo lubi, zawsze około litra, 1,5 więcej na setkę pociągnie.
Wiem że temat nie o "magikach" ale stacje powinny mieć regularne naloty.
Wszyscy wiedzą że syf sprzedają i nic w tej sprawie sie nie robi.
Hehe, no to się zgadza, że przecież nie zlali ze zbiorników starego paliwa, żeby nalać nowegoNawet logistycznie to byłoby niewykonalne.